andyopole Napisano 30 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 39 minut temu, ilon napisał: Andy, jeszcze mozna podskakiwac bo jeszcze musze chwilka poczekac az mi umowia przysiege. Aplikacje wyslalam 18-go marca, odciski mialam 29-go czerwca. Lato cisza, rozmowa 30 listopada. W miedzyczasie zmienilam prace, przeprowadzilam sie i bylam w Polsce na 3 tygodnie, wiec musialam dodac troche rzeczy do mojej originalej aplikacji. O, poza tym pamietacie jak sie zalilam, ze wpisalam zla date urodzenia w aplikacji? Tez poprawili. Czyli pol roku, mniej wiecej. Opowiedz jak przebiegala rozmowa. Bardzo meczyli pytaniami? Cytuj
Patipitts Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 Gratulacje @ilon!!! A Myslalam wlasnie ostatnio o twoim obywatelstwie. Ja sie dalej ociagam z wyslaniem, chociaz juz od pazdziernika sie kwalifikuje. Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 2 godziny temu, Patipitts napisał: Gratulacje @ilon!!! A Myslalam wlasnie ostatnio o twoim obywatelstwie. Ja sie dalej ociagam z wyslaniem, chociaz juz od pazdziernika sie kwalifikuje. Ja od Maja. 2012. 1 Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Mam nowego lokatora. Niestety na wejściu zastrzegł że do mortgage nie będzie się dokladał. Zbieram propozycje na imię dla niego. 8 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 19 minutes ago, andyopole said: Mam nowego lokatora. Niestety na wejściu zastrzegł że do mortgage nie będzie się dokladał. Zbieram propozycje na imię dla niego. Shadow. Piekny kocik. Gratulacje! Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) 8 minut temu, Roelka v.2 napisał: Shadow. Piekny kocik. Gratulacje! Ładnie. Chciałbym jednak polskie. Polskie ale "wymawialne" dla tubylców. Edytowane 1 Grudnia 2021 przez andyopole Cytuj
kzielu Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Tez chce przygarnac czarnego kota ale musze zone przekonac... Cytuj
Patipitts Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 1 hour ago, andyopole said: Mam nowego lokatora. Niestety na wejściu zastrzegł że do mortgage nie będzie się dokladał. Zbieram propozycje na imię dla niego. Nazwij go Węgiel patriotycznie 1 Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Mój przywedrowal do przyjaciół kilka dni temu ale słabo dogadywał się z ich psem no i summa summarum zakwaterował u mnie. Wygląda na dobrze wychowanego. Zobaczymy co bedzie jutro gdy zostanie sam. Kolega mówił że kot najpóźniej w trzecim locie orientuje się co robi nie tak. U mnie dostał ścierką za skok na cabinety w kuchni, mam nadzieję że szybko pokapuje o co kaman. Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Patipitts napisał: Nazwij go Węgiel patriotycznie Kohle, kohle hier. To cytat z książki pt. Znaczy Kapitan, K. Borcharda. Edytowane 1 Grudnia 2021 przez andyopole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi