andyopole Napisano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 Jakiś czas temu rozmawialiśmy tu o kradziezach katalizatorów. Chociaż wtedy uznaliśmy że moje auto jest w miarę bezpieczne okazuje się być wysoko w zlodziejskim rankingu. Oto artykuł na ten temat. https://www.kbb.com/car-news/report-catalytic-converter-thieves-target-these-10-vehicles-most/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 To…..straszne co spotkało najlepszego Prezydenta jUeSeju: w historii. Ci wstrętni demokraci robią wszystko by uniemożliwić mu kolejną prezydenture: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 35 minutes ago, RobertNYc said: To…..straszne co spotkało najlepszego Prezydenta jUeSeju: w historii. Ci wstrętni demokraci robią wszystko by uniemożliwić mu kolejną prezydenture: Wiesz po czym najlatwiej poznac, ze fake? Za duze dlonie ma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Strzelanina w Denver to w pobliskim liceum gdzie moja corka uczyla sie Zyjemy w chorym kraju. Mam tak dosyc tych codziennych tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 4 hours ago, katlia said: Strzelanina w Denver to w pobliskim liceum gdzie moja corka uczyla sie Zyjemy w chorym kraju. Mam tak dosyc tych codziennych tragedii. Niestety, taka jest rzeczywistość w tym kraju. Uczę w podstawówce i mam opracowany w głowie szczegółowy plan, co zrobić ze sobą, gdzie ukryć dzieci i czego użyć jako broni w razie wtargnięcia do szkoły napastnika z bronią. To straszne, że w ogóle muszę myśleć o takich rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 9 hours ago, margherita_s said: Niestety, taka jest rzeczywistość w tym kraju. Uczę w podstawówce i mam opracowany w głowie szczegółowy plan, co zrobić ze sobą, gdzie ukryć dzieci i czego użyć jako broni w razie wtargnięcia do szkoły napastnika z bronią. To straszne, że w ogóle muszę myśleć o takich rzeczach. Straszne. Sciskam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Slyszalem rano na TV ze juz znalezli tego co strzelal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 5 hours ago, andyopole said: Slyszalem rano na TV ze juz znalezli tego co strzelal. Znalezli wczoraj po poludniu. Chlopak popelnil samobojstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 23 godziny temu, katlia napisał: Znalezli wczoraj po poludniu. Chlopak popelnil samobojstwo. Dltego pisze ze znalezli a nie ze zlapali. Z innej manki: podgladam mecz naszych kopaczy noznych w meczu eliminacyjnym do Mistrzostw Europy. 3:0. Dla Czechow! I mecz jeszcze trwa.... Nawet zagraniczny trener nie daje rady z tymi pozerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 11 minutes ago, andyopole said: Z innej manki: podgladam mecz naszych kopaczy noznych w meczu eliminacyjnym do Mistrzostw Europy. 3:0. Dla Czechow! I mecz jeszcze trwa.... Nawet zagraniczny trener nie daje rady z tymi pozerami. Trafiliśmy bardzo nieszczęśliwie na bardzo silną grupę eliminacyjną: Czechy, Albania, Wyspy Owcze, Mołdawia to jednak światowy futbol na najwyższym poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi