Roelka v.2 Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 16 hours ago, andyopole said: Jestem juz tutaj kilka kwartalow ale dopiero wczoraj nabylem droga kupna goracego "corn doga". Nawet zjadlem. Pierwszy raz w zyciu. I raczej ostatni. Ja w zeszlym tygodniu po raz pierwszy sprobowalam slawnego fried oreo. Nie najgorszy ale tez nie wart tej tony kalorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 18 godzin temu, pelasia napisał: A ja nadal nie próbowałam. Ja tam wole doga tradycyjnie, najlepiej jeszcze z polską musztardą Po starej znajomosci powiem Ci: szkoda pieniedzy, pozostan przy tradycyjnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Ja za corndogami nie za bardzo przepadam, ale pigs in the blanket bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 48 minut temu, ilon napisał: Ja za corndogami nie za bardzo przepadam, ale pigs in the blanket bardzo lubie Choćby nie wiem jak dobre było ciasto to w środku nadal pozostaje typowa parówka z wieprzowych odpadów zmielonych z korytem i drzwiczkami od chlewika. Nawet nie potrafią tego przyprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 W dniu 6.01.2021 o 12:55, haneczka019 napisał: Mam nadzieję, że Trump poniesie jakieś tego konsekwencje. Przecież to się normalnie w głowie nie mieści . Przypadkiem kliknelo mi sie w te strone sprzed ponad dwoch lat.. Akurat mamy ciag dalszy sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 17 godzin temu, Zuza007 napisał: Czy tylko ja uważam, że słynne Nathan's są dosyć paskudne...? To gdzieś "we wielkim świecie" może. U mnie na prowincji nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 On 8/5/2023 at 1:50 AM, andyopole said: To gdzieś "we wielkim świecie" może. U mnie na prowincji nie widziałem. https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan's_Famous Nowojorski wynalazek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Zuza007 napisał: https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan's_Famous Nowojorski wynalazek... Gdybym sobie wczesniej nie wygooglowal to nie wiedzialbym ze na Dzikim Zachodzie takich frykasow nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 44 minutes ago, andyopole said: Gdybym sobie wczesniej nie wygooglowal to nie wiedzialbym ze na Dzikim Zachodzie takich frykasow nie ma. No bez jaj - a kto sponsoruje coroczny konkurs jedzenia hot dog'ow 4 lipca ? (ten ktory zdominowal Joey Chestnut, jeden z najwiekszych sportowcow ostatnich lat). Btw - wiedzieliscie ze istnieje Major League Eating ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 2 minutes ago, kzielu said: Btw - wiedzieliscie ze istnieje Major League Eating ? Posrednio. Ja czasem ogladam na yt BeardMeetsFood Joey byl tam kiedys gosciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi