Roelka v.2 Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2023 16 hours ago, andyopole said: Jestem juz tutaj kilka kwartalow ale dopiero wczoraj nabylem droga kupna goracego "corn doga". Nawet zjadlem. Pierwszy raz w zyciu. I raczej ostatni. Ja w zeszlym tygodniu po raz pierwszy sprobowalam slawnego fried oreo. Nie najgorszy ale tez nie wart tej tony kalorii. Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2023 18 godzin temu, pelasia napisał: A ja nadal nie próbowałam. Ja tam wole doga tradycyjnie, najlepiej jeszcze z polską musztardą Po starej znajomosci powiem Ci: szkoda pieniedzy, pozostan przy tradycyjnej wersji. Cytuj
ilon Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2023 Ja za corndogami nie za bardzo przepadam, ale pigs in the blanket bardzo lubie Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2023 48 minut temu, ilon napisał: Ja za corndogami nie za bardzo przepadam, ale pigs in the blanket bardzo lubie Choćby nie wiem jak dobre było ciasto to w środku nadal pozostaje typowa parówka z wieprzowych odpadów zmielonych z korytem i drzwiczkami od chlewika. Nawet nie potrafią tego przyprawić. Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2023 W dniu 6.01.2021 o 12:55, haneczka019 napisał: Mam nadzieję, że Trump poniesie jakieś tego konsekwencje. Przecież to się normalnie w głowie nie mieści . Przypadkiem kliknelo mi sie w te strone sprzed ponad dwoch lat.. Akurat mamy ciag dalszy sprawy. Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2023 17 godzin temu, Zuza007 napisał: Czy tylko ja uważam, że słynne Nathan's są dosyć paskudne...? To gdzieś "we wielkim świecie" może. U mnie na prowincji nie widziałem. Cytuj
Zuza007 Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2023 On 8/5/2023 at 1:50 AM, andyopole said: To gdzieś "we wielkim świecie" może. U mnie na prowincji nie widziałem. https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan's_Famous Nowojorski wynalazek... Cytuj
andyopole Napisano 7 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Zuza007 napisał: https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan's_Famous Nowojorski wynalazek... Gdybym sobie wczesniej nie wygooglowal to nie wiedzialbym ze na Dzikim Zachodzie takich frykasow nie ma. Cytuj
kzielu Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2023 44 minutes ago, andyopole said: Gdybym sobie wczesniej nie wygooglowal to nie wiedzialbym ze na Dzikim Zachodzie takich frykasow nie ma. No bez jaj - a kto sponsoruje coroczny konkurs jedzenia hot dog'ow 4 lipca ? (ten ktory zdominowal Joey Chestnut, jeden z najwiekszych sportowcow ostatnich lat). Btw - wiedzieliscie ze istnieje Major League Eating ? Cytuj
Xarthisius Napisano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2023 2 minutes ago, kzielu said: Btw - wiedzieliscie ze istnieje Major League Eating ? Posrednio. Ja czasem ogladam na yt BeardMeetsFood Joey byl tam kiedys gosciem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi