mola Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 8 godzin temu, mcpear napisał: Było obrączkowe. Pełne będzie 8 kwietnia. Już mam urlop wypisany i planuje krótki wyskok do Teksasu Jeśli nic się nie zmieni do kwietnia, planujemy być w okolicach Llano i Fredricksburga Tx. Just saying Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 30 minutes ago, mola said: Jeśli nic się nie zmieni do kwietnia, planujemy być w okolicach Llano i Fredricksburga Tx. Just saying To jest jakiś szansik - ja celowałem w Kerryville. Aczkolwiek ja zaraz po zaćmieniu muszę się zwijać na szybcika - moja córka MUSI być 9 kwietnia o 6:30PM w Orange County CA. Czyli będziemy jechać na dwóch kierowców z noclegiem na Rest Areach. To będzie moje trzecie pełne zaćmienie w życiu - już się jaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 7 hours ago, andyopole said: Drób wyrżnięty. Też słyszałem, że rude lisy ostatnio w modzie w mojej okolicy były. Nie mówiąc o tym że ludzie wchodząc do knajp od drzwi wołali, że dwa dania im starczą i trzeciego nie biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleofas11 Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 20 godzin temu, rzecze1 napisał: Na czas głosowania powstrzymam się od komentarzy. Rozdziółbią cię kruki, wrony. (Stefan Żeromski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 56 minut temu, mcpear napisał: To jest jakiś szansik - ja celowałem w Kerryville. Aczkolwiek ja zaraz po zaćmieniu muszę się zwijać na szybcika - moja córka MUSI być 9 kwietnia o 6:30PM w Orange County CA. Czyli będziemy jechać na dwóch kierowców z noclegiem na Rest Areach. To będzie moje trzecie pełne zaćmienie w życiu - już się jaram Kerryville zaraz obok Fredricksburga tez nasze trzecie zaćmienie. Jedno było z całkowitym zachmurzeniem - Szanghaj 2009. Mimo chmur i tak fajnie było zobaczyć jak w środku dnia miasto automatycznie się przełącza w tryb nocny. Jeśli z jakiegoś powodu nie wypali wyjazd do TX, gdzie umówieni jesteśmy ze znajomymi, to jedziemy do Shawnee National Forest, IL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Ja pierwsze to 1999 w Austrii. Oba do tej pory przy całkowicie bezchmurnym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Pierwsze finalne frekwencje rzucili: @andyopole 189 / 209. Good job! https://wybory.gov.pl/sejmsenat2023/pl/frekwencja/Koniec/gm/840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 34 minuty temu, Xarthisius napisał: Pierwsze finalne frekwencje rzucili: @andyopole 189 / 209. Good job! https://wybory.gov.pl/sejmsenat2023/pl/frekwencja/Koniec/gm/840 Tylko ja wiem ile poświęciłem energii namawiając ludzi do rejestracji i wczoraj wydzwaniajac i wyciągając zarejestrowanych z kanap aby przyszli oddać głos. Symptomatyczne - ogromna ilość ludzi mlodych, od najmłodziej dziewczyny, która niedawno skończyła 18 lat, która dostała ode mnie róże do czterdziestokilkulatkow. Ja tu jestem zaledwie 15 rok ale był w Komisji kolega, który zna "wszystkich" a przyznał ze połowę z nich widział pierwszy raz. Byli nawet YouTuberzy z kanału Roadlife Stories, wstąpili po drodze aby oddać głos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Z mojej komisji nie ma danych jeszcze ale trzeba było długo stać w kolejce by zagłosować wiec chyba była duza i widzę ze frekwencja referendum słabiutka, odmawianie kart zadziałało jednak - naród się zmobilizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 3 minuty temu, MeganMarkle napisał: Z mojej komisji nie ma danych jeszcze ale trzeba było długo stać w kolejce by zagłosować wiec chyba była duza i widzę ze frekwencja referendum słabiutka, odmawianie kart zadziałało jednak - naród się zmobilizował Było sporo Komisji, które nie mogły sobie poradzić z prawidłowym wypełnieniem protokołów wyborczych, nie zgadzał się bilans arytmetyczny i Komisje w konsulatach odsyłały do poprawki. Myśmy mieli tylko dwa zwroty ale z powodów formalnych nie merytorycznych. Raz w protokole była niepełna data a drugi raz z powodu nieparafowanej przez naszą Komisje jednej ze stron protokołu. W każdym razie skończyliśmy nad ranem, o 6 am byłem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi