pelasia Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 @andyopoleOby bezsymptomowy ci sie trafił! Zdróweczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 7 hours ago, katlia said: Kurcze akurat na swieta... popros lekarza o Paxlovid... naprawde pomaga, zwlaszcza jezeli zle sie czujesz. Ja bylam tak serio chora, wysokie goraczki, dreszcze, straszny kaszel... dzien po rozpoczeciu Paxlovid czulam sie o wiele lepiej... trzy dni potem prawie zdrowa. Potwierdzam. Ja też miałem bardzo wysoką gorączkę w 2022 roku. Jak wziąłem Paxlovid praktycznie w ciągu 24 godzin poczułem znaczącą ulgę. Paxlovid ma sens tylko i wyłącznie w wczesnym etapie choroby. Życzę dużo zdrowia. Na święta mam nadzieję, że będzie już wszystko po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 17 godzin temu, katlia napisał: Kurcze akurat na swieta... popros lekarza o Paxlovid... naprawde pomaga, zwlaszcza jezeli zle sie czujesz. Ja bylam tak serio chora, wysokie goraczki, dreszcze, straszny kaszel... dzien po rozpoczeciu Paxlovid czulam sie o wiele lepiej... trzy dni potem prawie zdrowa. 15 godzin temu, pelasia napisał: @andyopoleOby bezsymptomowy ci sie trafił! Zdróweczka! 9 godzin temu, mcpear napisał: Potwierdzam. Ja też miałem bardzo wysoką gorączkę w 2022 roku. Jak wziąłem Paxlovid praktycznie w ciągu 24 godzin poczułem znaczącą ulgę. Paxlovid ma sens tylko i wyłącznie w wczesnym etapie choroby. Życzę dużo zdrowia. Na święta mam nadzieję, że będzie już wszystko po wszystkim Dzięki za wsparcie i dobre słowo. Nie jest najgorzej. Temperaturę mam falującą, 37+, parę razy tylko nieznacznie przekroczyła 38. Trochę kaszle ale kicham jak na wiwat! Smaku, węchu nie straciłem. Apetyt mam a przecież zwykła grypa czasem powoduje że nic się nie chce przełknąć. Poprosilem zeby mi kupili testy na Covid, kolega z pracy mieszka dwa bloki dalej to mi podrzuci. Też mam nadzieję że do świąt się wykuruję. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 podobnego covida mialem dwa miesiące temu. Jedyny objaw lekko podwyższona temperatura 38 przez kilka godzin, następnego dnia już normalnie, na czwarty dzień test negatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 Maz tez ostatnio przechodzil covida - 2 dni goraczki, bol gardla ale w miare szybko przeszlo. Ja zakladam ze tez mialam w tym samym czasie ale zero objawow Zdrowka @andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Zdrówka @andyopole! Ja też z gilem do pasa - ale robiłam test COMBO (COVID , dwie grypy i RSV - czy jakoś tak) i wyszedł negatywny. Czyli to zwykły, staromodny katar . Całe szczęście bo ja BN spędzam w NYC (lecę już w czwartek) i z katarem mogę polecieć z czystym sumieniem (z COVID-em, albo grypą nie pchałabym się do samolotu, więc chyba bym się zapłakała będąc zmuszona odwołać/przełożyć wyjazd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Andy zdrówka dla Cię I dla wszystkich obsmarkanych też 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Wesołych Świąt Wam wszystkim! I troszkę świątecznego klimatu z Wrocka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Wzajemnie @Joanna30! Nie macie śniegu? U mojej siostry pod Opolem biało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 W Czestochowie napadalo sniegu w nocy Ale juz teraz topnieje i przyszly tydzien ma byc cieply... ale chociaż na wigilie bylo troche bialo. Wesolych! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi