mcpear Napisano 18 Stycznia Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2 hours ago, mola said: (...) jedna pół-Amerykanka z nadania To się mówi: "American born in Poland" Cytuj
kzielu Napisano 18 Stycznia Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2 hours ago, mola said: Przedstawiam zatem siły specjalne, tu przed wyjściem na spacer na sanki przy -18C. Jeden Amerykanin z urodzenia, jedna pół-Amerykanka z nadania U nas podobne temperatury ale zero sniegu (jutro ma cos spasc ale od przyszlego tygodnia wiosna (wreszcie) - za to bardziej na poludnie przysypalo (Tennessee) i biedacy w ogole nie wiedza co z tym fantem zrobic Cytuj
mola Napisano 18 Stycznia Zgłoś Napisano 18 Stycznia 19 minut temu, mcpear napisał: To się mówi: "American born in Poland" Tak mówię Amerykanom Jeszcze parę fotek, ku pamięci, gdyż śniegu mamy może przez tydzień każdej zimy. 4 Cytuj
katlia Napisano 18 Stycznia Zgłoś Napisano 18 Stycznia 30 minutes ago, kzielu said: przysypalo (Tennessee) i biedacy w ogole nie wiedza co z tym fantem zrobic W Texasie w telewizji pokazywali i tlumaczyli widowni jak uzywac defroster w samochodach... wiekszosc ludnosci nigdy nie miala nic z tym do czynienia Cytuj
andyopole Napisano 29 Stycznia Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia Właśnie zauważyłem że 5 dni temu stuknęło mi 15 lat na tym forum. 3 1 Cytuj
andyopole Napisano 29 Stycznia Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia Moze ktoz ma zbedne $5? Mozna wplacic i podpisac forumowym nickiem. eSkarbonka (wosp.org.pl) Cytuj
andyopole Napisano 29 Stycznia Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia W tym roku mam wiecej "polokraglych rocznic. Bede informowal. Cytuj
andyopole Napisano 3 Lutego Autor Zgłoś Napisano 3 Lutego (edytowane) Zasialem rzodkiewke i wsadziłem ze dwadzieścia cebulek pod folią. I jeszcze osiem w pojemnikach w kuchni, swój szczypiorek będzie. I jeszcze dwie dalie na klombie przed domem. Update: a przy okazji robot zgubilem smartwatcha. Edytowane 5 Lutego przez andyopole 1 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Lutego Zgłoś Napisano 6 Lutego Starsze dziecko ostatnio stwierdzilo, ze chce sie nauczyc polskiego. Dzisiaj go wolam, zeby przyszedl i slysze z drugiego pokoju: "I'm chodź'ing!" 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi