agatenka Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca On 3/14/2024 at 4:37 PM, kzielu said: Ja pierwsze dnia mialem bliskie spotkanie trzeciego stopnia z niedzwiedziem i to nie tym czarnym ktorych jest pelno w smokies. Corka (serio) do dzisaj ma traume, robi sie blada na wspomnienie o misiu czy szanse na jego spotkanie, bez wzgledu na kolor. Apropo misów... sama mam traume i wychodzac wieczorem klaszcze i tupie nogami jak najglosniej Dodam ze mieszkam w srodku miasteczka , nie na jakims wypizdowie .. a takie akcje zdazaja sie u nas dosc czesto. Pierwszy filmik od nas, pozostale od sasiadow 439de9ba-4ca2-43ee-905e-b7f5505451b4.MP4 RingVideo_20240309_034444.MOV.3gp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 44 minutes ago, agatenka said: Apropo misów... sama mam traume i wychodzac wieczorem klaszcze i tupie nogami jak najglosniej Dodam ze mieszkam w srodku miasteczka , nie na jakims wypizdowie .. a takie akcje zdazaja sie u nas dosc czesto. Pierwszy filmik od nas, pozostale od sasiadow 439de9ba-4ca2-43ee-905e-b7f5505451b4.MP4 RingVideo_20240309_034444.MOV.3gp U mnie misi jest mnoga. Skubańce już się obudziły i buszują. Z koszy na śmieci robią sobie bufet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Ja mieszkam w centrum rolniczych terenow, najblizszy las moze 20 mil. Nie widzialem jeszcze nawet ani racoona ani koyota (zywego, rozjechane owszem), dwa razy widzialem na moim backyardzie skoonkies. Gdy mieszkalem w Beaverton tam misie dosc czesto zapuszczaly sie do miasta. Czesto strazacy strzelali do nich (usypiali) gdy byly na drzewach i wywozili je potem do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca @agatenka wow!!!! U was juz takie upaly ze nawet misiu juz sie w basenie chlodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 45 minut temu, ilon napisał: @agatenka wow!!!! U was juz takie upaly ze nawet misiu juz sie w basenie chlodzi? Misiowi na widok @agatenka "guronco" się zrobilo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca On 3/19/2024 at 5:14 PM, ilon said: @agatenka wow!!!! U was juz takie upaly ze nawet misiu juz sie w basenie chlodzi? hehe to u sasiadow jakis czas temu. U nas dzieki bogu jeszcze takiej akcji nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca Dzisiaj przyszedł mój paszport. Trzy i pół tygodnia od wizyty na poczcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, mola napisał: Dzisiaj przyszedł mój paszport. Trzy i pół tygodnia od wizyty na poczcie. Prawdziwie amerykanska predkosc... Mój leży już chyba trzeci rok i wciąż virgin. Chyba w tym roku będzie pierwszy wyjazd. Edytowane 22 Marca przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2 hours ago, andyopole said: Prawdziwie amerykanska predkosc... Mój leży już chyba trzeci rok i wciąż virgin. Chyba w tym roku będzie pierwszy wyjazd. Co do paszportów to cos się musiało zmienić ostatnio. W grudniu odnawiałem swój amerykański paszport. Nowy paszport przyszedł dokładnie 10 dni kalendarzowych od momentu wysłania aplikacji poczta. Mój brat odnawiał swój zaraz po świętach i także go dostał w takim samym czasie. Można powiedzieć wszystko było zrobione w tępie expresowym. Moje biuro paszportowe to Philadelphia, wiec nie wiem jak to jest w innych biurach. Takze w środę w tym tygodniu odebrałem swój odnowiony polski paszport z konsulatu w NYC. Zajęło to 3 tygodnie od złożenia aplikacji w konsulacie wiec tez nie mogę narzekać. Mój poprzedni paszport stracił ważność w 2002 i był jeszcze paszportem PRL wydanym w 1992. Chyba już były nowe wzory paszportu z nowa nazwa państwa i właściwym godłem ale pewnie mieli jeszcze stare druki wiec je wydawali, przynajmniej w Białymstoku. Pani w okienku była zdziwiona jak oglądała taki relikt rodem z PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 1 minutę temu, cavscout napisał: Pani w okienku była zdziwiona jak oglądała taki relikt rodem z PRL. Nie była młodsza od tego paszportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi