andyopole Napisano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2015 My juz nawet lekcji w piątek nie mielismy a skrócone w czwartek, to tak zeby sie nie chwalić długi weekend trwa! Mam nadzieje, ze większość z was sie relaksuje, grilluje, odwiedza rodziny i znajomych Tak to już jest. Ktos musi pracowac żeby "obiboki" w instytucjach publicznych typu szkoły, poczta, urzędy, mogly sobie skracać lekcje bez umiaru. Moje tax dollars pracują.... na pożytek USA. Cytuj
pelasia Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 Tak to już jest. Ktos musi pracowac żeby "obiboki" w instytucjach publicznych typu szkoły, poczta, urzędy, mogly sobie skracać lekcje bez umiaru. Moje tax dollars pracują.... na pożytek USA. I tu cie zaskocze, pracodawca prywatny a nie placowka publiczna Cytuj
andyopole Napisano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2015 I tu cie zaskocze, pracodawca prywatny a nie placowka publiczna No to odpoczywajcie sobie, długo, dzieci będą rade... Cytuj
KaeR Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 Tak to już jest. Ktos musi pracowac żeby "obiboki" w instytucjach publicznych typu szkoły, poczta, urzędy, mogly sobie skracać lekcje bez umiaru. Moje tax dollars pracują.... na pożytek USA. Jesli chodzi o szkoly i stanowe urzedy, to Twoje podatki pracuja tylko na te w Twoim stanie. Cytuj
andyopole Napisano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2015 Jesli chodzi o szkoly i stanowe urzedy, to Twoje podatki pracuja tylko na te w Twoim stanie. Wystarczy tych "leni" w Oregonie żeby się urobic po pachy... Cytuj
kzielu Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 no tak, dlugi weekend. zaczelam od dwoch wiader kawy. jak sie dalej potoczy, nie wiem. mialam jechac do cincinnati, ale pogoda straszy deszczem, wiec motorem nie byloby fajnie, a samochodem to mi sie nie chce. pewnie weekend przegaruje w domu:/ motywacji nie mam jakos.... ale wszystkim milego zycze! Daj znać jakbys jechała, bo ją w sumie w Cinci mieszkam (~20 mil na północ dokładnie od rzeki) - zwiedzać ? Deszczu raczej żadnego do poniedziałku nie będzie, chyba że po drodze... Tu wiele ciekawego nie ma, jakby Ci to polecam USAF Museum w Dayton... Cytuj
Paulina_89 Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 Dodge/Chrysler/Jeep bywal regualarnie na dnie wszelkich rankingow niezawodnosci, z 3 amerykanskich marek mial zawsze najgorsze opinie. Jedyna zaleta to taka ze jest tani (nie bez powodu) i tani w naprawie. Bym celowal w to co pisze andy wyzej. Scion xB np (pudelkowaty, Scion to Toyota) - sa tanie jak barszcz. Dzięki, wezme Wasze rady pod uwage No nic, to szukamy dalej jakiegos barszczu... Cytuj
jannapa Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 Daj znać jakbys jechała, bo ją w sumie w Cinci mieszkam (~20 mil na północ dokładnie od rzeki) - zwiedzać ? Deszczu raczej żadnego do poniedziałku nie będzie, chyba że po drodze... Tu wiele ciekawego nie ma, jakby Ci to polecam USAF Museum w Dayton... dzieki. w muzeum w dayton juz bylam. myslalam, ze urzadzam dzieciakom frajde, ale tylko mnie te nieszczesne samoloty krecily --- dzieciaki sie ostentacyjnie nudzily:/ deszczowa pogoda jest na moim koncu, niestety - rano burza, teraz zachmurzenie po pachy, ale chyba sie przejasnia, wiec moze sie jutro zwloke. celuje w wizyte w IKEA i obejrzec oferte faceta wyprzedajacego sprzet motocyklowy. taki plan. Cytuj
kzielu Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 IKEA jest 5 minut ode mnie i jakieś 2 od miejsca gdzie pracuje, więc jakby co to daj znać... Cytuj
haneczka019 Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 No I już. Przyszedłem do pracy we wtorek i bilet już leżał na moim biurku a ja cały weekend obmyślałem powody żeby nie lecieć. W każdym razie 27-29 września jestem w Las Vegas. Może jakiś forumowicz dolecieć to pójdziemy na piwo. Tylko uważaj, żeby się jak w filmie "The Hangover" nie skończyła zabawa . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi