pelasia Napisano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Geeez ale sie tu temat o elektrowni zrobił Życze wszystkim miłego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Geeez ale sie tu temat o elektrowni zrobił Życze wszystkim miłego poniedziałku niooo, zrobilo sie bardzo.... energetycznie. Tylko patrzec gdy pojawia sie iskry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Hahah, poczulam sie troche jak w szkole, przypomnialy mi sie czasy jak bylam jeszcze mloda i piekna, heheh. Upieklam wczoraj chleb, a nawet dwa! Wyszedl calkiem dobry jak na moj pierwszy raz. Dzieki Andy jeszcze raz za przepis. Troche zmniejszylam ilosc skladnikow, jestem na diecie cud, nie zjadlabym tylu bochenkow. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Hahah, poczulam sie troche jak w szkole, przypomnialy mi sie czasy jak bylam jeszcze mloda i piekna, heheh. Upieklam wczoraj chleb, a nawet dwa! Wyszedl calkiem dobry jak na moj pierwszy raz. Dzieki Andy jeszcze raz za przepis. Troche zmniejszylam ilosc skladnikow, jestem na diecie cud, nie zjadlabym tylu bochenkow. ;D Ciesze sie ze moglem pomoc. Ja pieke duzo, kroje bochenki na polowki i mroze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Andy, mówili w tv, że w Oregonie jakieś wielkie powodzie... Jak u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Andy, mówili w tv, że w Oregonie jakieś wielkie powodzie... Jak u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko ok Po prostu teraz "przyszlo nam wyrownanie" za brak opadow sniegu ostatniej zimy oraz brak deszczu od czerwca do pazdziernika. Zalalo wczoraj centrum Portland, ktore jest polozone niewiele wyzej od poziomu rzeki Willamette, ktora przeplywa przez miasto. Rzeka nie wylala lecz niewielkie doplywajace do niej potoki, ktore nie daly rady odprowadzic takiej wody. Noc, dzien az do popoludnia lalo tak jakby ktos odkrecil hydrant. Zalalo m.in stanowa autostrade OR 217, ktora codziennie wracam do domu. Poniewaz jednak dostalem cynk ciut wczesniej udalo mi sie uciec dluzsza troche ale szybsza droga. W nocy bylo spokojniej a przed lunchem znow ktos odkrecil hydrant i lalo nawet bardziej niz wczoraj ale udalo mi sie wrocic z pracy bez extra przygod. Damy rade.Jest cieplutko, w dzien bylo 18C. Teraz, o 5.30 pm, jest 14C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 nie dość że leje to zaczęło wiać i właśnie zgasło swiatlo. Wieczór przy swiecach. Dobrze że zdążyłem zrobić herbate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jak romantycznie - wieczór przy świecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Po prostu teraz "przyszlo nam wyrownanie" za brak opadow sniegu ostatniej zimy oraz brak deszczu od czerwca do pazdziernika. Zalalo wczoraj centrum Portland, ktore jest polozone niewiele wyzej od poziomu rzeki Willamette, ktora przeplywa przez miasto. Rzeka nie wylala lecz niewielkie doplywajace do niej potoki, ktore nie daly rady odprowadzic takiej wody. Noc, dzien az do popoludnia lalo tak jakby ktos odkrecil hydrant. Zalalo m.in stanowa autostrade OR 217, ktora codziennie wracam do domu. Poniewaz jednak dostalem cynk ciut wczesniej udalo mi sie uciec dluzsza troche ale szybsza droga. W nocy bylo spokojniej a przed lunchem znow ktos odkrecil hydrant i lalo nawet bardziej niz wczoraj ale udalo mi sie wrocic z pracy bez extra przygod. Damy rade.Jest cieplutko, w dzien bylo 18C. Teraz, o 5.30 pm, jest 14C. W tv wygląda to dość poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 W tv wygląda to dość poważnie. Tak qrde leje że się aż obudziłem. Jak nie przestanie to może być niewesolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi