Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przetestuj się na Zika...

Po Twoim poscie poczytalam troche o wirusie i nie mam zadnych objawow. Jak by cos sie zaczelo jednak dziac to sie przetestuje. ;)

Napisano

Po Twoim poscie poczytalam troche o wirusie i nie mam zadnych objawow. Jak by cos sie zaczelo jednak dziac to sie przetestuje. ;)

Tylko aby dzieci nie było po nocy poślubnej to bedzie dobrze, niby 80% przechodzi to bezobjawowo :)

Napisano

Andy nie ma kasy na takie 'przyjemnosci'. Psa mamy i czasami jestesmy zaskoczeni ile to pieniedzy idzie. ;D

Akurat ten temat jest mi dobrze znany. Wiem ile kosztowal nasz Weimaraner (leczenie) zanim dwa lata temu odszedl do krainy wiecznych lowow. Byloby pare dobrych wakacyjnych turnusow.

Napisano

Ojej, a co sie dzialo? My z nasza nie mamy (odpukac) jakis ogromnie duzych wydatkow. Teraz bedzie nas czekac steryliazacja, bo przed slubem to szkoda bylo wywalic 5 stowek, no i jakies chyba jeszcze szczepienie jak sie nie myle. Na ten moment to w sumie kazdy niezaplanowany wydatek dla nas, na moment kiedy tylko moj mezu pracuje nie jest przyjemny. No ale za prawie dwa tygodnie zaczynam prace, wiec bedzie juz tylko lepiej. ;)

Napisano

Ojej, a co sie dzialo? My z nasza nie mamy (odpukac) jakis ogromnie duzych wydatkow. Teraz bedzie nas czekac steryliazacja, bo przed slubem to szkoda bylo wywalic 5 stowek, no i jakies chyba jeszcze szczepienie jak sie nie myle. Na ten moment to w sumie kazdy niezaplanowany wydatek dla nas, na moment kiedy tylko moj mezu pracuje nie jest przyjemny. No ale za prawie dwa tygodnie zaczynam prace, wiec bedzie juz tylko lepiej. ;)

Wiele klinik robi low cost spay/neuter, w granicach $100. Wrzuc w googla i zobacz czy w twoich okolicach oferuja.