Sara Napisano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Jestem Emoloyee of the Quarter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 a ja mam jutro tj. we wtorek rozmowe o prace trzymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Przetestuj się na Zika... Po Twoim poscie poczytalam troche o wirusie i nie mam zadnych objawow. Jak by cos sie zaczelo jednak dziac to sie przetestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Po Twoim poscie poczytalam troche o wirusie i nie mam zadnych objawow. Jak by cos sie zaczelo jednak dziac to sie przetestuje. Tylko aby dzieci nie było po nocy poślubnej to bedzie dobrze, niby 80% przechodzi to bezobjawowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Dzieci to nie bedzie przez najblizsze kilka lat, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Dzieci to nie bedzie przez najblizsze kilka lat, hehe. Zarzekala sie zaba blota... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Andy nie ma kasy na takie 'przyjemnosci'. Psa mamy i czasami jestesmy zaskoczeni ile to pieniedzy idzie. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Andy nie ma kasy na takie 'przyjemnosci'. Psa mamy i czasami jestesmy zaskoczeni ile to pieniedzy idzie. ;D Akurat ten temat jest mi dobrze znany. Wiem ile kosztowal nasz Weimaraner (leczenie) zanim dwa lata temu odszedl do krainy wiecznych lowow. Byloby pare dobrych wakacyjnych turnusow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Ojej, a co sie dzialo? My z nasza nie mamy (odpukac) jakis ogromnie duzych wydatkow. Teraz bedzie nas czekac steryliazacja, bo przed slubem to szkoda bylo wywalic 5 stowek, no i jakies chyba jeszcze szczepienie jak sie nie myle. Na ten moment to w sumie kazdy niezaplanowany wydatek dla nas, na moment kiedy tylko moj mezu pracuje nie jest przyjemny. No ale za prawie dwa tygodnie zaczynam prace, wiec bedzie juz tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Ojej, a co sie dzialo? My z nasza nie mamy (odpukac) jakis ogromnie duzych wydatkow. Teraz bedzie nas czekac steryliazacja, bo przed slubem to szkoda bylo wywalic 5 stowek, no i jakies chyba jeszcze szczepienie jak sie nie myle. Na ten moment to w sumie kazdy niezaplanowany wydatek dla nas, na moment kiedy tylko moj mezu pracuje nie jest przyjemny. No ale za prawie dwa tygodnie zaczynam prace, wiec bedzie juz tylko lepiej. Wiele klinik robi low cost spay/neuter, w granicach $100. Wrzuc w googla i zobacz czy w twoich okolicach oferuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi