ilon Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Nawet jeśli ma się mało kasy można i trzeba sobie pozwalać na drobne przyjemności. Pies to duża przyjemność i koszty. Dwa psy to bardzo duża przyjemnosc. Mnie nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Nie będzie tak źle . Strach ma zawsze wielkie oczy. A kółka "donata" zazdroszczę, ja mam tylko imitujące oponę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Nawet jeśli ma się mało kasy można i trzeba sobie pozwalać na drobne przyjemności. Pies to duża przyjemność i koszty. Dwa psy to bardzo duża przyjemnosc. Mnie nie stac. Tak jakos wyszlo - nie planowalismy zakupu drugiego. Przyjemnosc ogromna, mimo ze nasz maly jest troche niegrzeczny. Chyba ze spi - wtedy to aniolek. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Aww, slodkie psiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Piękne są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Dziekujemy!!! Jutro mam urodziny. Troche smutny dzien jak dla mnie. Mam nadzieje, ze mezu naszykowal jakas niespodzianke i poczuje sie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alik Napisano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Pies to nie az taki duzy wydatek jak mi ludzie mowili, ja chodze do darmowej kliniki, a preparaty do pchel itd. kupuje w necie zdecydowanie wieksza radosc niz wydatek, a i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 ... we wrzesniu lecimy do Polski po raz pierwszy od mojego przylotu na K1 w 2012 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi