Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszyscy gdzies wychodza, wyjezdzaja, cos robia... A u mnie tylko praca, praca, szkola, szkola :D Najblizszy planowany wyjazd w okolicach Nowego Roku..

Napisano

Ja w ten weekend udaje sie na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja. W polowie tygodnia powinienem dotrzec do Polski a potem w gory. Jedno wiem, bedzie duzo piwa i jeszcze wiecej.

Kaer, rzuciles wszystko i jedziesz w Bieszczady? :D

Roelka, ja zaaplikowalam do szkoly kilka tygodni temu, wiec jak nie zmienie zdania to tez czeka mnie to po nowym roku. :D

Napisano

Kaer, rzuciles wszystko i jedziesz w Bieszczady? :D

Skad wiedzialas, ze to Bieszczady? :) Tak na marginesie o miejsca i w pazdzierniku trudno tam. To sie porobilo...

Napisano

Ja wróciłam własnie z Pragi, pięknie tam. Cieszyłam się, że wracam do domu, a teraz znowu mam ochotę gdzieś pojechać :P.

Kaer jeżeli faktycznie jedziesz w Bieszczady to zazdroszczę, jeździmy tam raz na jakiś czas, bo to nasze ulubiony region w kraju, ale o tej porze roku jeszcze tam nie byłam.

Napisano

Kaer jeżeli faktycznie jedziesz w Bieszczady to zazdroszczę, jeździmy tam raz na jakiś czas, bo to nasze ulubiony region w kraju, ale o tej porze roku jeszcze tam nie byłam.

Ja jeżdżę tam od 82-go, ale jeszcze niemowle byłem. W sumie spędziłem tam kupę czasu, bo mój dziadek dosłownie rzucił to wszystko i wyjechał w okolice Soliny przed moim urodzeniem. Nie byłem tam z 8 lat i chcę zobaczyć jak się pozmieniało. Taka sentymentalna podróż.

Napisano

Momentalna zmiana pogody i od razu przeziębienie. Normalnie nie mam do tego już siły .

Zastanawiam się czy przenosząc się do Stanów też tak często będę chorował jak tutaj w Polsce Znajomy przeniósł się do Kanady i stwierdził ,że zapadalność na przeziębienia spadła mu co najmniej o polowe jak nie więcej. A mieszka tam w Albercie więc za ciepło nie ma.

Napisano

Ja jeżdżę tam od 82-go, ale jeszcze niemowle byłem. W sumie spędziłem tam kupę czasu, bo mój dziadek dosłownie rzucił to wszystko i wyjechał w okolice Soliny przed moim urodzeniem. Nie byłem tam z 8 lat i chcę zobaczyć jak się pozmieniało. Taka sentymentalna podróż.

Tez pochodze z tych terenów. Ostatnio bieszczady zrobily sie bardzo popularne i cala Polska tam wali,co niekorzystnie wplywa na spokoj i wypoczynek na lonie natury. Raz na jakis czas tez lubie odwiedzac moje strony.

Zycze dobrej zabawy