kzielu Napisano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2016 ...dostałem absentee balot i za chwilę oddam mój głos w wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Kzielu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Kzielu powodzenia Prezydenta to w sumie maly problem, ale wszystkie lokalne pozycje to dopiero hgw kto to Ci ludzie sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Ja tam w ogole nikogo nie znam. Bardzo dobrze, ze nie mam prawa glosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 kizielu jak wg ciebie polonia powinna chciec glosowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Jak powinna chcieć? Powinna chcieć bardzo. (nie mogłam się powstrzymać). Moje osobiste zdanie jest takie ze kto zagłosuję na trumpa jest... Osoba z która nie chce mieć nic wspolnego. Trochę tak jak elektorat PiS-u. Hillary jest w tym przypadku mniejszym złem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 kizielu jak wg ciebie polonia powinna chciec glosowac? Tego ktory im mniej opowiada bzdur. Uwazanie ze ktorys z kandydatow bedzie polonii (a konkretnie ich rodzinom mieszkajacym w PL) bardziej przyjazny jest super-naiwne. Z jakiegos powodu niektorym wydaje sie ze prezydent bedzie sie zajmowal jakims malym praktycznie nic nie znaczacym krajem i jego mieszkancami (szczegolnie ze w obecnej sytuacji jego znaczenie jest mniej wiecej na poziomie malego afrykanskiego kraju ktory nikt nie wie gdzie lezy) a glupki w postaci jakiegos Kolonki ich w tym utwierdzaja. Powinni glosowac tak zeby ten kraj szedl w sensownym kierunku - kazdy ma wlasna definicje tego. To nie jest miejsce na polityczne dyskusje, ale jak ktos dalej chce glosowac na Trumpa to serio ma calkowicie pusto w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Potwierdzasz w zasadzie moje prywatne zdanie i opinie naten temat. Co do Kolonki takze jestesmy zgodni. Niestety nadal bedziemy nic nie znaczaca gowno warta karta przetargowa na lini politki wplywow usa-rosja i obaj przeciwnicy bada sobie nami dupe wycierac, wzbudzajac i gaszac emocje oraz nastroje bez wmiernych korzysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Coz no.. Polska ma taką opinię na jaką sobie zasluzyla. Szczególnie teraz. A przecież nasi żołnierze w Afganistynie walczyli no i muszą nam znieść wizy i w ogóle Polska taka w Europie ważna.. /// sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 własnie przeczytałem że rząd w Polsce chce wprowadzić jednolity podatek progresywny, czyli połączyć pit + zus i najwyższa składka będzie 40%... na działalności gospodarczej plus 23% vat. Ja pitole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi