ilon Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Rano zostawilam mojego pieska w szpitalu. Nie obylo sie bez spoconych oczu u mamusi. ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 My codziennie mamy casual day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 A u mnie zalezy co z wieszaka upadnie, czasem sie odstroje, a czasem mi sie nie chce i wygladam jak pol dup* zza krzaka. A w piatek to juz w ogole wolna amerykanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2016 W piatek odebralismy mojego pieska ze szpitala. Nie spodziewalam sie, ze wroci do zdrowia w ciagu kilku godzin. Juz w piatek popoludniu skakal, szczekal, bawil sie i byl pelny energii. Jak minal wszystkim weekend? Ja upieklam szarlotke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2016 A ja chleb, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Martwilam sie o Ciebie Andy, dawno nic nie pisales. Zrob no jakas kanapke, bo glodna jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Az milo na sercu gdy sie czlowiek dowie ze Ktos o niego sie martwi. Ostatnio jestesmy bardzo busy w robocie ale jutro juz koniec duzego kontraktu i bedzie luzniej a takze czas na forum w czasie pracy. Na dodatek zachcialo mnie sie na starosc kupic dom i jest z tym troche zachodu a jeszcze wiecej myslenia o tym "lekkomyslnym" kroku. Kanapke moge Ci zrobic za jakies dwa-trzy tygodnie. Kupilem w "ruskim" sklepie slonine gruba na dwa cale zapeklowalem i po uplywie tego czasu powinna osiagnac stan skupienia pozwalajacy ją rozsmarować na chlebie. Tak robil moj dziadek i taka kromka ze sloninka, zabkiem czosnku i malym "stakańczykiem" jest warta grzechu. Mam nadzieję że moj wyrob chociaz w czesci dorowna dziadkowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Ja chcialem powiedziec, ze wczoraj nabylem droga kupna bilet do Polski w United... przynajmniej tak myslalem. Po zakupie dostalem maila, zeby odczekac 24 godziny, zeby dostac potwierdzenie od LOTu. 24h godziny minely a na stronie widac na rezerwacji tylko lot do Frankfurtu i potem powrotny z Paryza. Ani widu ani slychu odcinka z i do Warszawy. Dzwonie wieczorem do rezerwacji obczaic sprawe i generalnie jak w Misiu: nie ma takiego lotu FRA - WAW. No to mowie, ze wczoraj jeszcze byl i ciagle widac w wyszukiwarce ten lot. Panienka przyjmuje pozycje: nie mam panskiego lotu i co mi pan zrobisz, ale moze mi zaproponowac za $1680 inny lot. Poprzedni kosztowal $1152 i jeszcze dojezdzam do DC i tam nocuje wlasnie, zeby tyle nie placic lecac z domu, czyli ponad $1600. Generalnie skonczylo sie na anulowaniu i laskawie nic mi nie policzyli... choc to sie tez okaze. Z dusza na ramieniu kupilem nowy bilet i na szczescie od razu przyszlo potwierdzenie, ale ku przestrodze. Zastanawiam sie co by bylo jakbym nie zadzwonil do nich. Dolecialbym do Frankfurtu i potem na piechote, albo dostalbym oferte na lot alternatywny za $5000. Duzy minus ma u mnie United... Chyba wroce do Delty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Duzy minus ma u mnie United... Chyba wroce do Delty... Z trzech gigantów amerykańskich, dla mnie United jest zdecydowanie na ostatnim miejscu. Delta, ze względów sentymentalnych (swego czasu miałam przyjemność pracować w tej firmie ) jest on top. UA raczej nigdy nie biorę pod uwagę, a z pozostałej dwójki wybieram to co wychodzi taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Jak minal wszystkim weekend? SNL miał rewelacyjny odcinek z Tomem Hanksem. Dosłownie brzuch mnie bolał od smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi