ilon Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Co za piesek? Ja z moim malym musialam jechac dzisiaj do weta na pogotowie, bo biedaczek zrobil sobie cos w oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 To 17 letni staruszek. Chrapie głośniej od mojej Ex wife. Jak sobie przypomnę rasę to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 4 godziny temu, Roelka napisał: To moj ostatni post w tej dyskusji, bo juz nie mam slow. Ide teraz plakac do lustra, bo jestem zdzira korzystajaca z portali randkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 4 godziny temu, ilon napisał: Andy piekne kwiaty! Probowalam wrzucic fotke z telefonu, ale u mnie nie dziala. Moze to wina mojego srajfona. Może rozmiar zdjęcia za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Sara tez mgła by być.. lukasz dam Ci miliony dolarów i jeszcze gorzej Cię to wymiecie ponieważ pojawiają się inne gorsze Twoje ale i lęki. Wiesz ile ludzi zagranicą jest samych i szukają kogoś kto ich zrozumie i pomoże. zapoznaj trochę osób jak będziesz np w UK i sam zobaczysz jak jest. Czasami najgorzej jest uciec przed samym sobą zamiast zacząć od zmian siebie i pamiętaj spotkasz podobne osoby jak tutaj na forum. i jedna rada jesli ktoś zobaczy na czym Ci zależy a trafisz źle to przegrasz wiele czy będziesz tutaj czy np w UK czy w USA. Zawsze podobają mi się wypowiedzi ze ja podobnie lub gorzej mialem. Problem w tym ze Ty ktoś sobie radzi a ja nie. bo mimo przeżyć mój system psychiczny leży a Twój byl silny mimo Twoich przeżyć gorszych i tutaj leży odpowiedź lecz nie do biadolenia lecz do pracy i zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 W nawiązaniu do wcześniejszych sugestii zainstalowałem modyfikację, dzięki której kliknięcie na nazwę tematu kieruje do pierwszego nieprzeczytanego postu w danym temacie. W przypadku jeśli w temacie nie ma postów nowszych niż ostatnio przeglądane to temat kieruje standardowo do pierwszego postu w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 3 minuty temu, Admin napisał: W nawiązaniu do wcześniejszych sugestii zainstalowałem modyfikację, dzięki której kliknięcie na nazwę tematu kieruje do pierwszego nieprzeczytanego postu w danym temacie. W przypadku jeśli w temacie nie ma postów nowszych niż ostatnio przeglądane to temat kieruje standardowo do pierwszego postu w temacie. Super, dla mnie jest to zdecydowanie wygodniejsza forma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NisseN Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Już w czwartek ma u mnie padać śnieg! Oby święta były białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 U nas ma padac snieg za dwa tygodnie! Po tym okrutnie dlugim lecie nie moge sie juz doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Ruszam na lotnisko. Na szczęście i u nas i w Ciupagowie cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi