kzielu Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 23 minuty temu, Dublin napisał: Kazdy normalny heteroseksualny mezczyzna podzieli moje zdanie ale nie musi zaraz tego zwalczac. Chyba Cie popierdolilo ze przeproszeniem z tym kazdym. Albo nie kazdy albo nie "normalny". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 25 minut temu, katlia napisał: Zycie jest za krotkie zeby czytac Dublina. Ja juz ignoruje jego wypociny smieszne, a z reszta TLDR A ja myslalem, ze sobie do lunchu poczytam dyskusje, ale przez godzine temat zjechal na poziom Gazety Polskiej i Naszego Dziennika a to juz nie jest smieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 18 minut temu, KaeR napisał: ignoruje Właśnie miałem się wcześniej dzisiaj pytać adminów o możliwość blokowania/ignorowania użytkowników. Podobno silnik tego forum tego nie oferuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 1 minutę temu, motorolnik napisał: Właśnie miałem się wcześniej dzisiaj pytać adminów o możliwość blokowania/ignorowania użytkowników. Podobno silnik tego forum tego nie oferuje? Jest taka opcja. Uzywam do blokowania odliczaczy w watku loteryjnym. Jednak watek wyswietla sie jako nieprzeczytany nawet jak ignorowana osoba cos napisze. Posty osoby ignorowanej sa ukryte, ale jest informacja, ze taki post istnieje jak sie przeglada watek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) 4 minuty temu, KaeR napisał: Jest taka opcja. To jst gdzieś na poziomie profilu delikwenta czy gdzieś indziej? [EDIT] już mam. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 1 minutę temu, motorolnik napisał: To jst gdzieś na poziomie profilu delikwenta czy gdzieś indziej? Kiedy najade na Twoj awatar po lewej od posta pojawia sie okno i jedna z opcji jest ignoruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 3 minuty temu, KaeR napisał: Kiedy najade na Twoj awatar po lewej od posta pojawia sie okno i jedna z opcji jest ignoruj. Jeszcze gdyby cytaty były wyszarzone albo cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Dnia 12/11/2016 o 00:24, katlia napisał: Rowerem jezdza ci ktorzy nie musza zabierac dzieci do szkoly, robic zakupy, sa zdrowi i silni, mieszkaja stosunkowo blisko pracy, w pracy maja przebieralnie i prysznic, zyja w miejscu z przewaznie ladna pogoda, mieszkaja w plaskich miejscach, mieszkaja w miejscach gdzie sa bike paths, itp itp. Sredni pomysl na codzienny transport dla wiekszosci ludzi Wyczuwam mocną dawkę sarkazmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 9 minut temu, motorolnik napisał: Jeszcze gdyby cytaty były wyszarzone albo cuś... No niestety. Ja bym wolal, zeby ignorowany byl razony pradem za kazdym razem jak cos glupiego napisze... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) 2 godziny temu, kzielu napisał: Chyba Cie popierdolilo ze przeproszeniem z tym kazdym. Albo nie kazdy albo nie "normalny". Gdzie jestes Jackie rozumem ze tego typu epitety sa tutaj legalne a zwrot ameba intelektualna za ktore wyslalas mi ostrzezenie juz nie. To juz drugi raz gdy ktos bluzni w stosunku do mojej osoby i nie nie ponosi konsekwencji Czekam na stanowisko moderacji... Jak jest ktore slowo jest bluznierstwem? Pokaz nam jaka tendencyjna i stronnicza osoba jestes... Kizielu rozumiem ze ten jezyk w stosunku do mnie to dzieki kulturalnemu ubogaceniu ktore nabyles w domu rodzinnym... Poprostu zal ale gdy sie koncza argumenty to zaczynaja epitety... Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Dublin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi