keeway Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Wesołego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Życzę Wam zdrowia, wiele miłości, szczerości duszy, samych przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi. Życzę Wam każdy dzień przynosiły Wam radość , potrafili się cieszyć nawet z drobiazgów . Abyście spędzili Święta w rodzinnym gronie , oraz tego byście odcięli się od codziennej pogoni za zaspakajaniem mniejszych lub większych potrzeb i abyście potrafili odróżnić rzeczy potrzebny od tych , które kreuje jako potrzebne Współczesny Świat. Nie mniej życzę także Wam także pomyślności w życiu prywatnym,i wytrwałości w dążenia do celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Mam nadzieje ze u was wszystko swietnie i swieta mijaja w pozytywnej atmosferze! Ja juz jutro wracam do US. Troche smutno, ze tak szybko zlecialo i nie zobaczylam sie ze wszystkimi, ale i tak byl to piekny tydzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 3 godziny temu, ilon napisał: Mam nadzieje ze u was wszystko swietnie i swieta mijaja w pozytywnej atmosferze! Ja juz jutro wracam do US. Troche smutno, ze tak szybko zlecialo i nie zobaczylam sie ze wszystkimi, ale i tak byl to piekny tydzien! Było trzeba do nowego roku zostać i cieszyć sie fajerwerkami A tak powaznie, lepszy tydzien niz nic. Bezpiecznej podróży powrotnej życze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Pelasia, ja juz w srode do pracy ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ja juz do pracy ide jutro rano. Ale tylko dwa dni i potem tydzien urlopu. Yay! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 2 godziny temu, ilon napisał: Pelasia, ja juz w srode do pracy ide Weź mnie nie stresuj takimi postami. :-P Udanej podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Kaer mam tyle slodyczy ze jak kiedykolwiek przez najblizszy rok bedziesz mial stresy to zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba95 Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 chcialem się przywitac, jestem tutaj nowy celuje w wyjazd(oby!) poprzez loterie wizową, ponieważ moje studia nie pozwalają raczej na wize pracowniczą(human :() chcę poswiecic na przygotowania dwa lata, do zrobienia magistra na Polskiej uczelni. Mam nadzieję, że mi się to uda cześc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 cześć.. pamiętaj o pracy w USA po Twoich studiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi