ilon Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Jaka praca? Powodzenia! Ja wlasnie znalazlam przepis na fajne paczki. Chetnie bym zrobila ale pogoda taka fajna, ze chyba szkoda mi spedzic wieczor w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Marketing Executive Trochę się cykam, bo siedzę w farmacji od nastu lat, ale z drugiej strony mogłoby to być bardzo ciekawe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 11 minut temu, NioseWamPicie napisał: Trochę się cykam Do odważnych świat należy Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 5 minut temu, quarterback87 napisał: Do odważnych świat należy Powodzenia. Dziękuję! Wyznaję zasadę, że jak nie spróbuję to się nie przekonam więc oczywiście jadę. Ciężko mi tylko oszacować np zarobki na takim stanowisku w takim miejscu, na glassdoor ich nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Dokladnie. Ja w USA zaczelam pracowac w branzy, o ktorej wczesniej nie mialam kompletnie zielonego pojecia. Jakos mnie zatrudnili i jakos sobie radze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 3 minuty temu, ilon napisał: Dokladnie. Ja w USA zaczelam pracowac w branzy, o ktorej wczesniej nie mialam kompletnie zielonego pojecia. Jakos mnie zatrudnili i jakos sobie radze No ja do farmacji trafiłam z przypadku - na dwa tygodnie na zastępstwo. W tamtej firmie zostałam prawie 11 lat. Strasznie polubiłam tę branżę, ciężko by mi się było rozstawać ale trzeba się rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 8 godzin temu, haneczka019 napisał: ... Andy u was już wiosna? Zazdroszczę, ja nadal czekam aż się u nas pojawi, ale na razie nic z tego, tylko ptaszory głośniej świergolą więc chyba nadejdzie niedługo... mam nadzieję. ....... Z tą wiosną to jakoś cienko na razie. Ostatnio wlalo ostro. Mokro na polach. Max 13C a na weekend nawet zapowiadaja nocne przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Jesli chodzi o paczki to podobnie jak wiekszosc facetow z przyjemnoscia pochlaniam slodycze. Natomiast paczki wystarczaja mi dwa na caly rok w Wielki Czwartek i schluss. wiecej nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 30 minut temu, NioseWamPicie napisał: No ja do farmacji trafiłam z przypadku - na dwa tygodnie na zastępstwo. W tamtej firmie zostałam prawie 11 lat. Strasznie polubiłam tę branżę, ciężko by mi się było rozstawać ale trzeba się rozwijać. Ja tez pracowalem w farmacji a teraz robie zupelnie co innego... prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 8 minut temu, KaeR napisał: Ja tez pracowalem w farmacji a teraz robie zupelnie co innego... prawie. Ja tez pracowalem nad pewna farmaceutka, oj, ciezko szlo. One jakies takie... sterylne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi