KaeR Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 (edytowane) 18 minut temu, kzielu napisał: Ale EB-2 jest current przecież ? Tak ale PERM i prevailing wage zabiera duzo czasu. https://www.hooyou.com/lc/perm_process.html Wsrod moich znajomych zajelo to okolo roku. Mam wglad w ich trackery. Edytowane 26 Lutego 2017 przez KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Czy ktos wie jak teraz wygląda sytuacja z lataniem na Kube bezpośrednio z USA? Już jest normalnie czy nadal Kuba to imperium zła? Moja siostra będzie tam ze śfagrem w maju. Dobrze by było dolecieć, w sumie niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 51 minut temu, andyopole napisał: Czy ktos wie jak teraz wygląda sytuacja z lataniem na Kube bezpośrednio z USA? Już jest normalnie czy nadal Kuba to imperium zła? Moja siostra będzie tam ze śfagrem w maju. Dobrze by było dolecieć, w sumie niedaleko. Normalnie - na pewno Delta i JetBlue lata, inni pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 13 minut temu, kzielu napisał: Normalnie - na pewno Delta i JetBlue lata, inni pewnie też. To ze lataja to sprawdziłem. Ale np. na stronie UA wyskakuje komunikat ze "możesz kupować bilet jeśli masz pozwolenie na lot na Kube". Może pozostal z czasów sprzed odwilży. Mam teraz chwile czasu to zapytam wujka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Czy ktorys z szanownych forumowiczow byl w okolicach Atlanty? Da sie cos fajnego obejrzec/zwiedzic bez zapuszczania sie do centrum tego molocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Nie wiem czy ja tam jestem "szanowny" ale byłem w Atlancie kilka miesięcy temu, na lotnisku. Fajne, szybkie zugi maja pod ziemia. Wiecej nie widziałem nic bo krotki czas na przesiadke był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 My tez jedziemy glownie ze wzgledu na lotnisko (Koty nasze leca stamtąd do Polski :P) ale chcemy przy okazji na szybko cos fajnego zwiedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Ja nie bylam, ale slyszalam ze tam Walking Dead kreca. Jakbym mieszkala w poblizu to bym dorabiala sobie jako statystka. I nawet charakteryzacji duzo by nie musieli na mnie nakladac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Georgia Aquarium, Atlanta History Center, Atlanta Botanical Garden, Swan House to chyba najciekawsze atrakcje, w ATL zbyt wiele do zwiedzania nie ma wedlug mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 ciekawym miejscem jest jeszcze https://en.wikipedia.org/wiki/Stone_Mountain i możesz popstrykać fajne fotki z https://en.wikipedia.org/wiki/Kennesaw_Mountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi