Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktos wie jak teraz wygląda sytuacja z lataniem na Kube bezpośrednio z USA? Już jest normalnie czy nadal Kuba to imperium zła? Moja siostra będzie tam ze śfagrem w maju. Dobrze by było dolecieć, w sumie niedaleko.

Napisano
  W dniu 27.02.2017 o 22:26, andyopole napisał:

Czy ktos wie jak teraz wygląda sytuacja z lataniem na Kube bezpośrednio z USA? Już jest normalnie czy nadal Kuba to imperium zła? Moja siostra będzie tam ze śfagrem w maju. Dobrze by było dolecieć, w sumie niedaleko.

Rozwiń  

Normalnie - na pewno Delta i JetBlue lata, inni pewnie też.

Napisano
  W dniu 27.02.2017 o 23:18, kzielu napisał:

Normalnie - na pewno Delta i JetBlue lata, inni pewnie też.

Rozwiń  

To ze lataja to sprawdziłem. Ale np. na stronie UA wyskakuje komunikat ze "możesz kupować bilet jeśli masz pozwolenie na lot na Kube". Może pozostal z czasów sprzed odwilży. Mam teraz chwile czasu to zapytam wujka.

Napisano

Czy ktorys z szanownych forumowiczow byl w okolicach Atlanty? Da sie cos fajnego obejrzec/zwiedzic bez zapuszczania sie do centrum tego molocha? :P

Napisano

Nie wiem czy ja tam jestem "szanowny" ale byłem w Atlancie kilka miesięcy temu, na lotnisku. Fajne, szybkie zugi maja pod ziemia. Wiecej nie widziałem nic bo krotki czas na przesiadke był...:D

Napisano

My tez jedziemy glownie ze wzgledu na lotnisko (Koty nasze leca stamtąd do Polski :P) ale chcemy przy okazji na szybko cos fajnego zwiedzic.

Napisano

Ja nie bylam, ale slyszalam ze tam Walking Dead kreca. Jakbym mieszkala w poblizu to bym dorabiala sobie jako statystka. I nawet charakteryzacji duzo by nie musieli na mnie nakladac.. ;)

Napisano

Georgia Aquarium, Atlanta History Center, Atlanta Botanical Garden, Swan House to chyba najciekawsze atrakcje, w ATL zbyt wiele do zwiedzania nie ma wedlug mnie.