agatenka Napisano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Ilon to mieszkasz chyba gdzies w moich okolicach Ja tez DE a do granicy z MD mam jakies 15 mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 A u nas pierwszy snieg tej "zimy", lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Dnia March 9, 2017 o 13:33, andyopole napisał: Jak w wenezuelskim serialu... Andy, w wenezuelskim serialu to wszystkie panie zawsze odstrojone, poczesane, pomalowane, piersi zrobione. Ja to w dresiku smigam i dzokejce, wiec slaby ten serial w moim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Dnia 10.03.2017 o 10:45, kzielu napisał: Srednio, pogoda sie znowu centralnie - za przeproszeniem - zj****la bo inaczej tego nazwac nie mozna.... Jedynie jkb pewnie jest zadowolony... A jutro mi przywoza nowy pojazd do przechowywania w garazu, marki John Deere ;-) Będziesz kosił trawę na siedzaco? Ja mam w planach posadzić rozsadę sałaty pod folią. I może coś tam jeszcze ogarnę. Muszę kosiarke kupować bo trawa zaczęła rosnąć. Za mało mam akrow trawy, muszę dymać z buta za kosiarka. edit: to co wyżej, napisałem wczoraj ale zapomniałem nacisnąć "dodaj odpowiedź" i wisiało do teraz niewyslane. Mogę dodać że plan wykonany. Narobilem też dobrego gulaszu, teraz się przegryza, jutro doprawię i będzie git. W poniedziałek będę miał sadzenie, zamówiłem drzewko figowe. Ilonko, a..ddressik trzypaskowy? Ja że względu na patriotyzm lokalny kupuję miejscowe Nike ale ostatnio się sprzeniewierzylem tradycji i kupiłem spodnie Rebooka do chodzenia po gospodarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 13 godzin temu, Roelka napisał: A u nas pierwszy snieg tej "zimy", lol. U mnie napadalo z niedzieli na poniedziałek, rano musiałem odśnieżać samochód. Śniegu w marcu nie było tutaj kilkadziesiąt lat, najstarsi Indianie nie pamiętają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Pewnie ze mam trzypaskowy. Czasem w trzypaskowej bluzie wyskocze do pracy, ale wtedy zawsze sie mnie pytaja czy po pracy mam ustawiona jakas bojke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 5 minut temu, ilon napisał: Pewnie ze mam trzypaskowy. Czasem w trzypaskowej bluzie wyskocze do pracy, ale wtedy zawsze sie mnie pytaja czy po pracy mam ustawiona jakas bojke Ty uważaj żebyś na jakiegoś mohera nie trafiła, oni nienawidzą wszystkiego co niemieckie. A Kaczafi niemiecką Skoda jeździ i to mu jakoś nie wadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 32 minuty temu, andyopole napisał: Będziesz kosił trawę na siedzaco? Tak jest... Z buta zajmowało w nowym miejscu półtorej godziny a poza tym zawsze chciałem traktor wymiata generalnie tyle że nie ma co kosic bo zima jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) 30 minut temu, kzielu napisał: Tak jest... Z buta zajmowało w nowym miejscu półtorej godziny a poza tym zawsze chciałem traktor wymiata generalnie tyle że nie ma co kosic bo zima jest... Dokup przystawkę "snow blower".... będzie się traktor amortyzowal dwa sezony w roku.. Edytowane 12 Marca 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Przypomnę tylko że w nocy przechodzimy na czas letni. Proszę przestawić zegarki cobyscie się jutro na mszę nie spóźnili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi