andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) 5 minut temu, ilon napisał: Mi tam zmiana czasu pasuje, bo moze w koncu bede troche widziala tego slonca w ciagu dnia i bede mogla chodzic na dluzsze spacery albo biegi z psami. Tak to musialam wracac zanim sie robi ciemno, bo balam sie ze je zgubie. Ty jak Jaśko Pawlak, w "ditroit" drogę do stalowni kredą sobie znaczył. Może to dobra metoda? edit: u mnie teraz 20° C w cieniu. Pięknie! Forsycja kwitnie, żonkile ino ino... Edytowane 12 Marca 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 No ja dzisiaj tez widzialam i bardzo mnie to cieszylo. W zime to w ogole byla masakra, bo jedyny czas kiedy bylo dla mnie jasno na zewnatrz to bylo w drodze do pracy. Poza tym nie mam okien w moim biurze i zanim dojechalam czy do domu czy na silownie po pracy to juz bylo ciemno. Depresji mozna dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Andy, ja sie balam ze psy zgubie, nie ze ja sie zgubie. Mam dobra orientacje w lesie, ale psy moje sa male i w wiekszosci czarne i czasem srednio sie mnie sluchaja, wiec o to sie balam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Rzeczywiście, praca w takich godzinach i na dodatek bez okna cały dzień, można w depresję popaść. Ja zaczynam o 8am, kończę 4pm. Teraz przy dłuższym dniu to jeszcze można się narobić w polu po powrocie do domu. Jutro oprócz figowego drzewka dostanę słuszna ilość końskie gnoju. W sam raz pod grzadke z jakimis warzywkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 W koncu spadlo troche sniegu, jest pieknie i bialo Podobno ma potrzymac do jutra, ale mam cicha nadzieje, ze sie jeszcze troche sniegiem nacieszymy tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 18 godzin temu, ilon napisał: Andy, ja sie balam ze psy zgubie, nie ze ja sie zgubie. Mam dobra orientacje w lesie, ale psy moje sa male i w wiekszosci czarne i czasem srednio sie mnie sluchaja, wiec o to sie balam No to im cos przyczepic. Jak biegam wieczorem/w nocy to wygladam jak choinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 18 godzin temu, ilon napisał: Poza tym nie mam okien w moim biurze i zanim dojechalam czy do domu czy na silownie po pracy to juz bylo ciemno. Depresji mozna dostac Swego czasu posiadanie okna bylo oznaka statusu w pracy. Teraz mam okna i 1) slonce mi napier@la przez pol dnia 2)czuc uplyw czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Wieksza czesc budynku to jest produkcja, biura gdzies poupychane i jedyne miejsce gdzie jest okno to recepcja. Moze jak sobie zasluze to mi wybuduja te okno, poki co status mojej pozycji jest dosc przecietny. Ale zeby nie bylo, to klasuje sie wysoko w innych rankingach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 (edytowane) 30 minut temu, ilon napisał: Moze jak sobie zasluze to mi wybuduja te okno, poki co status mojej pozycji jest dosc przecietny. Ale zeby nie bylo, to klasuje sie wysoko w innych rankingach No to masz ode mnie honorowe okno w nagrode. To moje zeby nie bylo. Edytowane 13 Marca 2017 przez KaeR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ale tam fajnie masz! Drzewka, trawka, tylko pozazdroscic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi