jkb Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Teraz, KaeR napisał: Wnoszac po Twojej milosci do zimy, jestes outlierem. No tu sami miastowi, oni lubia wysokie ceny i smrod miasta ja bym chetnie sie od korkow uwolnil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ja jestem uwolniony od wszystkiego zwiazanego z dojazdem. Droga z i do. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ja mam chyba najbliżej do pracy. 5 minut spacerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Teraz, Roelka napisał: Ja mam chyba najbliżej do pracy. 5 minut spacerkiem. Spacerkiem tez mam 5 minut, ale ja jezdze samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Jak wyjde z roboty o 5:30, to moze o 6:45 bede w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 2 minuty temu, jkb napisał: Jak wyjde z roboty o 5:30, to moze o 6:45 bede w domu Przynajmniej wychodzisz kiedys z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ja 5 minut to ze swojego podjazdu wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) 10 godzin temu, KaeR napisał: Swego czasu posiadanie okna bylo oznaka statusu w pracy. Teraz mam okna i 1) slonce mi napier@la przez pol dnia 2)czuc uplyw czasu. Wg takiego statusu mój boss musiałby latać dla mnie po piwo i fajki. On ma ciemnice a ja cztery doopne okna i przeszklone drzwi. Czasem jak za długo siedzi przy kompie wołam go żeby do mnie przyszedl. Otwieram bramę i każe patrzeć na zielonosc... Edytowane 14 Marca 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi