Joanna30 Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 To po ćwiczeniach zalecam ciepłą, a nawet gorącą kąpiel, żeby te wszystkie wymęczone mięśnie wygrzać. Działa rewelacyjnie! Znaczy u mnie na nogi zadziałało, jak przez kilka godzin chodziłam po schodach, bawiąc się w domokrążcę Potem wieczorem, a właściwie na drugi wieczór zrobiłam gorącą kąpiel nogom i zero zakwasów (a rok temu na trzeci dzień nie byłam w stanie zejść po schodach ;)) Także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Ja tez po powrocie do siłowni miałam okropne zakwasy kilka dni. Ale juz śmigam wczoraj zaliczyłam 3 treningi: sztangi, pilates i pole dance i zyje o dziwo tylko mam siniaki miedzy nogami i na stopach ciało sie szybko przyzwyczaja do wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Wszyscy ćwiczą i ja też próbuje. chociaż po 6 godzinach pracy na nogach ciężko jest się zebrać na jakikolwiek wysiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Roelka a co ty nie spisz o 4 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Pracuje na nocnej zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Aaaa szacunek, ja w tych godzinach nie funkcjonuję, ale jak to mówią do wszystkiego sie mozna przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Mnie nocki bardzo pasują. Lubię być w domku w ciągu dnia. Posprzątać, obiadek ugotować , takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Piszą o naszych http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,21510609,pan-maciej-wyjechal-ze-zgierza-i-zostal-szeryfem-w-nevadzie.html#MT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 22 minuty temu, Joanna30 napisał: Piszą o naszych http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,21510609,pan-maciej-wyjechal-ze-zgierza-i-zostal-szeryfem-w-nevadzie.html#MT Tak wlasnie myslalem jak czytalem ze juz gdzies to widzialem Spoko artykul moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Super! Ja zawsze sie ciesze i zycze powodzenia ludziom, ktorym sie powodzi i spelniaja swoje marzenia. No chyba ze ich bardzo nie lubie, ale to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi