Patipitts Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 To upiecz ja tez mam na słodkie ciagle ochotę... tyle czekolady co ja ostatnio zjadłam... ale to przesilenie wiosenne, przy ajmniej tak sobie tłumacze Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 ...ze (dla tych co pamietaja) dostalem pytanie od pracodawcy (po konsulatacji z prawnikami) czy zgadzam sie na zmiane kategori aplikacji na GC z EB-2 na EB-1. Podobno jest taniej i szybciej. Powiedzialem, ze sie nie znam i jak sami wyszli z ta propozycja, to chyba wiedza co robia. Powiedzialem im tez, ze Polska to teraz taki piekny kraj, ze z przyjemnoscia wroce, jak sp****rza sprawe... :\ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 12 minut temu, KaeR napisał: ...ze (dla tych co pamietaja) dostalem pytanie od pracodawcy (po konsulatacji z prawnikami) czy zgadzam sie na zmiane kategori aplikacji na GC z EB-2 na EB-1. Podobno jest taniej i szybciej. Powiedzialem, ze sie nie znam i jak sami wyszli z ta propozycja, to chyba wiedza co robia. Powiedzialem im tez, ze Polska to teraz taki piekny kraj, ze z przyjemnoscia wroce, jak sp****rza sprawe... :\ Znaczy jednym słowem jesteś gwiazdą np biznesu albo czegoś tam w czym jesteś najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Teraz, Patipitts napisał: Znaczy jednym słowem jesteś gwiazdą np biznesu albo czegoś tam w czym jesteś najlepszy No wlasnie poniewaz nie jestem, to mnie to frapuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NisseN Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Deszcz pada od rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Moze dla kogoś jesteś dobrze, ze nie ty musisz to udowadniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 EB-1? To faktycznie, wybitny specjalista A czemu chca zmieniac? Generalnie na EB-2 bedzie latwiej udowodnic, ze Ci sie nalezy i czeka sie tyle samo, bo obie kategorie sa current. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 51 minut temu, KaeR napisał: No wlasnie poniewaz nie jestem, to mnie to frapuje. Nie wiem jakich masz tam szefów, ale czy jest ryzyko że chcą w ten sposób umoczyć sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 3 godziny temu, ilon napisał: Panie i panowie, jak samopoczucie? U mnie w robocie zas wszyscy naokolo chorzy, kaszla i smarkaja. Ja juz tez zaczynam sie zle czuc. Mysle, ze dzisiaj bedzie wieczor z Netflixem Wlasnie golnąłem kieliszeczek.... syropu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Zjadlabym cos slodkiego. W ogole upieklabym jakies ciasto... Kruche ze sliwkami, może być? Mam w zamrażarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi