andyopole Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Ale zazdroszcze... My nie mamy AC ani w biurze ani w warehouse, lokal wynajmowany więc trudno pakować swoje pieniądze tym bardziej, że rozglądamy się za gruntem do zabudowania lub obiektem do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: My nie mamy AC ani w biurze ani w warehouse, lokal wynajmowany więc trudno pakować swoje pieniądze tym bardziej, że rozglądamy się za gruntem do zabudowania lub obiektem do kupienia. Wlasnie wczoraj ogladalem newsy i pokazywali ludzi kupujacych przenosne klimatyzatory w Portland - serio u Was w domach nie montuje sie centralnego AC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 13 minut temu, kzielu napisał: Wlasnie wczoraj ogladalem newsy i pokazywali ludzi kupujacych przenosne klimatyzatory w Portland - serio u Was w domach nie montuje sie centralnego AC ? Prawie wszyscy, których znam, mają centralne AC. Ale wielu ludzi nie ma, wielu z nich nie ma pojęcia jak to ustawić. Gdy jeszcze mieszkałem na apartamencie widziałem jak mądrala postawił przenośne AC w przesuwanych drzwiach balkonowych nie zamykając niczym powstałej dziury. Ja kupiłem dom bez AC, mam tylko małe w oknie po poprzednich wlascicielach jednak przy tych temperaturach nie daje rady. Na przyszły sezon zrobię centralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Już nie mogę edytować więc next post. Upały u nas są inne bo łatwiejsze do przeżycia niż w NYC czy Ciupagowie. W tej chwili, przy temperaturze 41°C wilgotność wynosi 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Niemcy chyba nie uznają ac bo nigdzie tutaj nie ma... w pracy mam tak gorąco że raz na jakiś czas wchodzę do wielkiej chłodziarki (gdzie trzymamy lody :p) żeby się schłodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Parenascie lat temu Polska przewyższala Niemcy ilością nowych samochodów z AC. Procentowo oczywiście. Dla Niemców najważniejszy był zawsze szyberdach. Okna mogły być na korbke, szyberdach stanowił o pozycji społecznej Niemca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Dnia 7/31/2017 o 13:19, jkb napisał: W cudownym Chicago na sales tax kradna az 10.25%. Zyc nie umierac! Mimo, ze tutaj tylko pracuje, to i tak te podatki sie we znaki daja... Kolejny swietny powod, by sie przeprowadzic na Alaske A ja chcialam sie osiedlic IL ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Niespodziewanie Kanada przyslala nam bratnią pomoc do walki z upalami. Nawialo nam dymu pochodzącego z wielkich pozarow lasow w British Columbia. Troche zaslania slonce, ciekawe czy spowoduje to spadek temperatury choć ze dwa stopnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 A jak tak z innej beczki: widzieliście już "The Big Sick?" Przyjemny film, pośmiałam się, popłakałam, coś dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 11 minut temu, Jackie napisał: A jak tak z innej beczki: widzieliście już "The Big Sick?" Przyjemny film, pośmiałam się, popłakałam, coś dla każdego Wlasnie sie zastanawialam czy by do kina na cos nie skoczyc. Ale jak o milosci to kurcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi