katlia Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Wczoraj widzialam Atomic Blonde. Film szpiegowski w stylu music videos z lat 80-tych. Bad ass Charlize Theron. Swietna rozrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Braterska pomoc z Kanady przyniosła efekty. Dziś tylko 105F, 41C. Od jutra tylko 35C, normalnie.... zima wraca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Jutro piekne 60-65 stopni w Chicago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 28 minut temu, jkb napisał: Jutro piekne 60-65 stopni w Chicago Jak tak dalej pojdzie, to bede sie zastanawial czy to w F czy C. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Wy tak narzekacie, a ja się obudziłam i u mnie w górach 48 stopni było i to nie C. Mgła i deszcz na przemian, a ja cały dzień marzne. Rozgrzac stop nie mogę, więc chyba trzeba sobie kielicha strzelić na krążenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 44 minuty temu, vlade napisał: Jak tak dalej pojdzie, to bede sie zastanawial czy to w F czy C. Wiesz, na #Jkb rodzice prowadzili w dziecięctwie eksperymentalny zimny wychów i tak mu już zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 1 minutę temu, pelasia napisał: Wy tak narzekacie, a ja się obudziłam i u mnie w górach 48 stopni było i to nie C. Mgła i deszcz na przemian, a ja cały dzień marzne. Rozgrzac stop nie mogę, więc chyba trzeba sobie kielicha strzelić na krążenie Move to Oregon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Andy, wszyscy mówią, że pięknie, ale chyba ta wilgotność by mnie wykończyła. Poza tym, czytając o twych smakołykach i zamiłowaniu do robienia domowych cudow, nie dał byś rady sie opedzic ode mnie. Może więc dla dobra wszystkich zostanę w CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 17 minut temu, pelasia napisał: Andy, wszyscy mówią, że pięknie, ale chyba ta wilgotność by mnie wykończyła. Poza tym, czytając o twych smakołykach i zamiłowaniu do robienia domowych cudow, nie dał byś rady sie opedzic ode mnie. Może więc dla dobra wszystkich zostanę w CO. Jaka wilgotność? Od czerwca nie przekracza 40%. No, od października zaczyna padać i optymisci twierdzą że przestanie w marcu, pesymisci zaś że w czerwcu. Ale nie jest to humid typu nowojorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Matko, pobawiłam się w dolinowego taternika jakiś czas, a jutro jadę na Woodstock, ale postanowiłam wstąpić wczoraj na forum i dopiero dziś skończyłam czytać, coście popisali podczas mej nieobecności Muszę przyznać, że niektóre posty mnie rozbawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi