ilon Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) 15 minut temu, vlade napisał: Jak chcesz mieć coś w rodzaju normalnej telewizji przez internet to polecam "DirectTv Now". Teraz już maja aplikacje na większość urządzeń, w tym Roku, HBO kosztuje $5 miesiecznie u nich. Żadnych kontraktów, zrezygnować można w każdej chwili, i co dla mnie najważniejsze można tego używać do autoryzacji wielu kanałów bezpośrednio, NBC Sports czy Nick Jr (w sumie to chyba tylko te dwa mi są potrzebne). I przepraszam za używanie męskich końcówek wcześniej, na swoje wytłumaczenie mam tylko, ze szwagier w niedziele przyjechał, za dnia remontujemy mój basement a po robocie robimy to co się zazwyczaj ze szwagrem robi. Ja glownie ogladam seriale na netflixie albo amazonie. Takie zwykle kanaly to srednio dla mnie.. Hahahah, no jak jest szwagier to rozumiem i wybaczam wypijcie moje zdrowko! BTW, chyba zdjecie awatarowe musze zmienic na ktorym wygladam bardziej na dziewczyne :((( Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 12 minut temu, rzecze1 napisał: O prosze, nie wzialbym Cie na woodstockowiczke... Raczej za taka powazna pania moderator ☺ Mam nadzieje, ze zabawa takze w tym roku sie udala? A "dolinowe" to teraz tez moj ulubiony rodzaj taternictwa. Jaki to czlowiek byl kiedys smieszny jak ganial w urlop na Zawrat czy Swinice zamiast cieszyc sie zyciem Woodstock już się skonczyl a Joanna30 wsiąkła i nie widać jej. Cos się powrot przedluza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 17 minut temu, andyopole napisał: He he, o wieku tutaj to ja się mogę wypowiadać. Chyba jestem najstarszy... Pewnie tak, ale u mnie tez juz sie to zaczyna. Choc w porownaniu do kolegi, ktorego idolami zostali "ludysci" - antypostepowy ruch z poczatkow XIX wieku ktorego glowna dzialalnoscia bylo niszczenie maszyn przemyslowych w fabrykach - jest mi daleko... On z zasady nie uzywa maszyn samoobslugowych w Tesco, dla mnie to wspaniala okazja do unikniecia irytujacego "small talk". Widac kazdy jest na innym etapie w rozwoju technologicznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 12 minut temu, ilon napisał: BTW, chyba zdjecie awatarowe musze zmienic na ktorym wygladam bardziej na dziewczyne :((( Zdjecie jest ok, nie pozostawia zadnych watpliwosci To tylko ja sobie coś ubzdurałem a na awatar zwróciłem uwagę dopiero jak otworzyłem forum na komputerze, bo na telefonie i tak nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 47 minut temu, vlade napisał: Zdjecie jest ok, nie pozostawia zadnych watpliwosci To tylko ja sobie coś ubzdurałem a na awatar zwróciłem uwagę dopiero jak otworzyłem forum na komputerze, bo na telefonie i tak nic nie widać. Dobrze ze nie wziales Ilon za tego drugiego osobnika z avatara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Ilon kochana, przepraszam ze tak napisze nie czytajac wszystkiego po koleji- niestety cierpie na notoryczny brak czasu. Bron boze nie biez zadnego internetu z miesiecznymi limitami bo bedziesz zalowala. To jest dla ludzi ktorzy kilka razy dziennie sprawdza maila a nie steamuja seriale sezonami Niestety w okolicach jest monopol wiec poza comcastem nie masz za bardzo wyboru. Zawsze na pierwsze 12 miesiecy maja dobre ceny, zobacz wszystkie mozliwe promocje na ich stronie po zip codzie- i najczesniej online jest duzo taniej niz w lokalnym biurze. Nie biez nic poza basic tv i internetem - dokup amazon fire stick, bedziesz miala swoje seriale, jak ściągniesz kodi - filmy, plus za $60 rocznie polska tv (poza podstawowymi programami rowniez cinemax, hbo, discovery, itd). Uwierz mi nic ci wiecej potrzeba nie będzie. Kiedyś szaleliśmy z pelnymi pakietami płacąc nawet ponad $350 miesiecznie - teraz rachunek nie przekracza $85 a wszystkiego do wyboru, do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 10 godzin temu, rzecze1 napisał: O prosze, nie wzialbym Cie na woodstockowiczke... Raczej za taka powazna pania moderator ☺ Mam nadzieje, ze zabawa takze w tym roku sie udala? A "dolinowe" to teraz tez moj ulubiony rodzaj taternictwa. Jaki to czlowiek byl kiedys smieszny jak ganial w urlop na Zawrat czy Swinice zamiast cieszyc sie zyciem Hahaha, poważna pani moderator Ja swego czasu jeździłam na każdy Woodstock. Pierwsze dwa (1995 i 1996) jako publiczność, a od 1997 do 2008 jako obsługa (Pokojowy Patrol, opiekun zespołu, sklepik). I od 2008 nie byłam. Wiedziona obawą, że to może być ostatni Woodstock, postanowiłam wyskoczyć na sobotę Skorzystałam z bla bla car, bo znaleźli się kierowcy, który jechali nad ranem i wracali zaraz po koncercie. No i przeżyłam szok, bo to wszystko się tak rozrosło, że szok Ale warto było. Ludzie wyluzowani, uśmiechnięci i zadowoleni. Nikt nikogo nie ocenia, pełen luz. Szkoda, że nie może być tak codziennie. A co do gór, to mnie nigdy jakoś nie pociągały. Siostra z chrześniakiem obskoczyła Czerwone Wierchy, a ja z drugim siostrzeńcem ledwo co Dolinę Kościeliską i to nie całą Potem ledwo mogłam chodzić, ale tak to jest jak się ma koślawą stopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 17 godzin temu, agatenka napisał: Ilon kochana, przepraszam ze tak napisze nie czytajac wszystkiego po koleji- niestety cierpie na notoryczny brak czasu. Bron boze nie biez zadnego internetu z miesiecznymi limitami bo bedziesz zalowala. To jest dla ludzi ktorzy kilka razy dziennie sprawdza maila a nie steamuja seriale sezonami Niestety w okolicach jest monopol wiec poza comcastem nie masz za bardzo wyboru. Zawsze na pierwsze 12 miesiecy maja dobre ceny, zobacz wszystkie mozliwe promocje na ich stronie po zip codzie- i najczesniej online jest duzo taniej niz w lokalnym biurze. Nie biez nic poza basic tv i internetem - dokup amazon fire stick, bedziesz miala swoje seriale, jak ściągniesz kodi - filmy, plus za $60 rocznie polska tv (poza podstawowymi programami rowniez cinemax, hbo, discovery, itd). Uwierz mi nic ci wiecej potrzeba nie będzie. Kiedyś szaleliśmy z pelnymi pakietami płacąc nawet ponad $350 miesiecznie - teraz rachunek nie przekracza $85 a wszystkiego do wyboru, do koloru Dzieki Agatka! Jak zdaze kupic TV przed polowa wrzesnia to wbijajcie i zainstalujemy polska tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Kochana ja nie wiem czy ja dotrzymam do połowy wrzesnia - z dnia na dzień jest coraz gorzej z moja mobilnością Ale pożyjemy, zobaczymy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 10 godzin temu, agatenka napisał: Kochana ja nie wiem czy ja dotrzymam do połowy wrzesnia - z dnia na dzień jest coraz gorzej z moja mobilnością Ale pożyjemy, zobaczymy ! Informuj na biezaco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi