andyopole Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Taaaa, nawet ja nie pamiętam hasła. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Joanna30 napisał: To wrzuć na forum normalnie, ja Ci zmniejszę i odeślę Taaa, a potem w kredensie kolo cukru wszyscy postawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 21 minut temu, andyopole napisał: Taaa, a potem w kredensie kolo cukru wszyscy postawią. Andy, przecież nikt normalny nie będzie strzelał ani rzucał kamieniami w swój, czy też babciny kredens. Więc czym się martwisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Ale wyzeracze cukru będą odczuwać harassment. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Milego piatku kochani forumowicze! No i udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Dzieki ilon i nawzajem u mnie juz prawie wszystko gotowe na Big Day! Zaczynam byc podekscytowana bardziej niz przerażona, nareszcie mama i kuzynka dostały wizy i przylatują w środę a w czwartek juz z nami bedą, po drodze odwiedzają znajoma w nyc. juz nie mogę sie doczekać aż je zobaczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) 11 godzin temu, ilon napisał: Milego piatku kochani forumowicze! No i udanego weekendu Wzajemnie! Wróciłem z roboty, uwaliłem się i leżę, tak się dziś nalatalem. 18366516_1896048160665142_5906504575250071552_n.mp4 Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Chcialem powiedziec ze jutro lece do PL w zwiazku z "family emergency", wracam z poniedzialek i niech wuj strzeli LOT i jego call center z ktorym spedzilem trzy godziny na telefonie przez wiekszosc czasu sluchajac "Please wait, your call is being registered". Oczywiscie nigdy w zyciu z wlasnej woli byl LOTem nie polecial ale w tej sytuacji nie mam wyjscia, natomiast tylko upewnia mnie to w przeswiadczeniu zeby kiedys taka glupia mysl mi nie przyszla do glowy. Aha, i niech wuj tez strzeli I-65 pomeidzy Indy i Gary, korki w Illinois w srodku dnia (jak Wy tam dajecie rade ?). Wczoraj przejechalem ponad 700 mil z domu do ORD i spowrotem (11h samej jazdy) i jutro jade spowrotem. Czad generalnie. A, i wypozyczona Altima z Hertza ma fantastyczny gas mileage - ~36-37 mpg mimo cisniecia 85-90 mph duza czesc drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Kzielu, współczuję! Ja chciałam powiedzieć, że military spouses to chyba najgorsza grupa społeczna. Przez ich skuteczny bullying opuściłam już dwie grupy online. Wczoraj trzy takie znudzone zonki bawiły się naszym dzwonkiem a następnie uciekaly do bloku na przeciwko. Normalnie jak dzieci. Chyba sobie nie zdawały sprawy, że je widzimy i słyszymy.. W sumie nie wiem o co im chodzi bo nigdy z żadna nie rozmawiałam nawet. Ale obiecałam sobie że jak sytuacja będzie się powtarzać, zawiadamiamy administrację budynku i dowódców ich mężów. w najlepszym wypadku zostaną wyrzuceni z mieszkań, w najgorszym z Niemiec. Wojsko bardzo nie lubi takich "prześladowań" i te żony chyba sobie nie zdają sprawy jak skutecznie zostaną ukarane. Generalnie na podstawie swoich doswiadczen nikomu nie polecam kontaktów z żonami żołnierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 7 minut temu, Roelka napisał: Kzielu, współczuję! Ja chciałam powiedzieć, że military spouses to chyba najgorsza grupa społeczna. Przez ich skuteczny bullying opuściłam już dwie grupy online. Wczoraj trzy takie znudzone zonki bawiły się naszym dzwonkiem a następnie uciekaly do bloku na przeciwko. Normalnie jak dzieci. Chyba sobie nie zdawały sprawy, że je widzimy i słyszymy.. W sumie nie wiem o co im chodzi bo nigdy z żadna nie rozmawiałam nawet. Ale obiecałam sobie że jak sytuacja będzie się powtarzać, zawiadamiamy administrację budynku i dowódców ich mężów. w najlepszym wypadku zostaną wyrzuceni z mieszkań, w najgorszym z Niemiec. Wojsko bardzo nie lubi takich "prześladowań" i te żony chyba sobie nie zdają sprawy jak skutecznie zostaną ukarane. Generalnie na podstawie swoich doswiadczen nikomu nie polecam kontaktów z żonami żołnierzy. Lekko zszokowała mnie ta historia... to ile przepraszam te "osobniczki" mają lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi