Łukasz90 Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2017 15 godzin temu, ilon napisał: Jadlam kanapki z paprykarzem! Musze częściej czytać to forum , przestałem być głodny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2017 W temacie kulinariów, ostatnio w sklepie koło pracy pojawiły się białe batony Hershey`s - nie często się to spotyka w Polszy. Jak się miłych pań zapytałem o inne odmiany to mało mnie nie opluły, bo się okazuje, że nikt ich nie chce kupować, a te ktoś z centrali rzucił na sklep i się nie sprzedają. Marzy mi się znów gorzka z migdałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2017 22 godziny temu, andyopole napisał: Znaczy, JA sie Tobie snilem? To niezly koszmar musial byc! Andy, trochę wiary w siebie. Dziewczyny Cię kochają za puszkę paprykarza, a Ty szukasz dziury w całym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Ja to jestem dobra dziewczyna. Puszka paprykarza i zadowolona, a nie jakies samochody czy egzotyczne podroze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2017 3 godziny temu, ilon napisał: Ja to jestem dobra dziewczyna. Puszka paprykarza i zadowolona, a nie jakies samochody czy egzotyczne podroze Właśnie chciałem Cie zaprosić na tygodniowe wakacje do Meksyku lub Belize ale skoro nie chcesz.... trudno. Poprosiłem inna koleżankę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2017 15 godzin temu, andyopole napisał: Właśnie chciałem Cie zaprosić na tygodniowe wakacje do Meksyku lub Belize ale skoro nie chcesz.... trudno. Poprosiłem inna koleżankę... Jak cie ta kolezanka wystawi to wiesz gdzie mnie szukac BTW moja mamita przylatuje w niedziele, wiec w sobote robie sobie wycieczke do CT i NY! Troche sie denerwuje na jazde samochodem w tamtych rejonach, ale mam nadzieje, ze bedzie oki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Okay, będę pamiętał! Ukłony dla Szanownej Matuli przekaż od dziadka z Oregonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 14 godzin temu, andyopole napisał: Okay, będę pamiętał! Ukłony dla Szanownej Matuli przekaż od dziadka z Oregonu. Dziekuje bardzo, przekaze mamusi. Happy Friday szanowni forumowicze! Ja mialam prawie deadline na zaplacenie mojego mandatu, ktory dostalam juz prawie miesiac temu, wiec dzisiaj odpuszczam imprezki hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 5 godzin temu, ilon napisał: Dziekuje bardzo, przekaze mamusi. Happy Friday szanowni forumowicze! Ja mialam prawie deadline na zaplacenie mojego mandatu, ktory dostalam juz prawie miesiac temu, wiec dzisiaj odpuszczam imprezki hahaha Ja wlasnie zarobilem mandat... 74/55 wiec mila od reckless. Dostalem rade, zeby skontaktowac sie z prawnikiem i nie placic, bo za pierwszy offens moze sie wywine bez punktow. Inaczej podwyzka ubezpieczenia. Trooper dzianal mnie jak jechal z naprzeciwka. Tak mu dlugo zajelo zrobic U-turn, ze rozwazalem, zeby wiac w boczna droge i las... Wszyscy mi mowia, ze trzeba bylo. Gdzie zalapalas i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBerry Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 On 10/27/2017 at 4:58 PM, KaeR said: Ja wlasnie zarobilem mandat... 74/55 wiec mila od reckless. Dostalem rade, zeby skontaktowac sie z prawnikiem i nie placic, bo za pierwszy offens moze sie wywine bez punktow. Inaczej podwyzka ubezpieczenia. Trooper dzianal mnie jak jechal z naprzeciwka. Tak mu dlugo zajelo zrobic U-turn, ze rozwazalem, zeby wiac w boczna droge i las... Wszyscy mi mowia, ze trzeba bylo. Gdzie zalapalas i ile? Moj pierwszy mandat tez taki byl, policjant jechal z naprzeciwka. Ponoc jechalam 51 w 25. Zaplacilam, bo wiem ze za szybko jechalam, choc droga wg mnie wygladala jakby bylo 35 mph dozwolone... Jesli jechales wiecej jak 10 mph niz dozwolona predkosc, to sie nie wywiniesz. Moje ubezpieczenie na samochod nie wzroslo po mandacie, widac moj ubezpieczyciel nie sprawdzil. Jesli nie zmieniasz ubezieczenia, nie ma sie co bac, mozliwe ze nie podniosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi