andyopole Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 W NYC w normalny dzień trudno uzyskać taki czas samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neole Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Dnia 3.11.2017 o 20:01, Roelka napisał: Netflix and relax. Ja sie juz nie moge doczekac tej przerwy swiatecznej. Pierwsza wigilia z rodzina od.. 4 lat. <3 A co polecasz na Netflixie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 11 minut temu, neole napisał: A co polecasz na Netflixie? Ciężko powiedzieć. Zależy co lubisz oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neole Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 1 minutę temu, Roelka napisał: Ciężko powiedzieć. Zależy co lubisz oglądać. Właśnie skończyłam oglądać Dextera. Oglądałam też "Better call Saul" - czekam na nowe odcinki i "Grace and Frankie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Strangers Things jest teraz popularne. Orange is the Black, Jessica Jones, Lethal Weapon (nie pamietam czy jest na Netflix czy Hulu..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Qrde, chyba zdechne. Dobrze jest sie opierniczac I nic nie robic ale drugi dzien z rzedu to jest ponad moje sily. Musze sobie jakas robote na jutro wymyslec bo p******ca dostane. Posiedze jeszcze z dziesiec minut i ide domu, dluzej tak sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 A ja z innej beczki: kończy mi się "urlop" który zaczęłam pod koniec maja. Dwie operacje, w tym mastektomia, komplikacje związane z infekcją, drenami, terapią radio, dużo by gadać... W zeszły piątek miałam ostatni seans radioterapii, skórę mam poparzoną i zmęczona siakaś jestem Ale za cierpienie dostała mi super nagroda, dostałam pracę jako Clinical Oncology Nurse Coordinator i zacznę nową robotę pierwszego grudnia Pensja całkiem całkiem, dobre benefity, a co najważniejsze: praca od 8.00 do 16.30 od poniedziałku do czwartku. Piątki i weekendy wolne! Zaczynam zastanawiac się na kolejnym magistrem, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Pierwsza część posta @Jackie okropna ale z happy endem, gratuluję i tak trzymaj. A te posadę to sobie wyrobilas będąc częstym klientem oddziału onkologii. Grunt że dobrze idzie. Com one! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 18 minut temu, andyopole napisał: A te posadę to sobie wyrobilas będąc częstym klientem oddziału onkologii. Mój mąż też tak twierdzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Jackie przesylam (delikatne) usciski i jak najwiecej good vibes do Ciebie! Gratuluje nowej pracy, ciesze sie ze masz fajnego meza ktory Cie podtrzymywal na duchu, ale najbardziej to sie ciesze ze masz ten horror za soba! Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi