andyopole Napisano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 (edytowane) 28 minut temu, ilon napisał: Dokladnie. Ja bez mikrofalowki bym miala dosc ciezko, bo jade na pudelkach. Tzn gotuje sobie w niedziele na caly tydzien i odgrzewam wszystkie te pudla. Ale moje odgrzewane dania z mikrofalowki, znacznie roznia sie od tych, ktore mozna sobie kupic w kazdym markecie na mrozonkach Widze ze prowadzimy podobna kuchenna polityke. Ostatni tydzien mialem grochowke. Z tym ze ja codziennie odgrzewam caly garnek. Wiadomo nie od dzis ze zupa kilkakrotnie odgrzewana na wolnym ogniu robi sie smaczniejsza. Dzisiaj, bo wczoraj nie mialem czasu, bede gotowal grzybowa. Dostalo mi sie w ubieglym tygodniu swiezych kurek, obsmazylem je lekko i beda do zupy. W sobote robilem tez szynke parzona. Czesc w Ham Maker'ze, a reszte zapakowalem do grubych (2,5 inch) oslonek (po przekrojeniu wyglada jak szynkowa kielbasa). Aaaa, wczoraj tez dostalo mi sie od sasiadki kilka golabkow, wzialem na lunch do roboty. Edytowane 13 Listopada 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Dnia 2017-11-12 o 03:34, andyopole napisał: Okupanci uciekli zanim wrócił Piłsudski? Można tak powiedzieć . http://www.it.tarnow.pl/index.php/pol/Atrakcje/TARNOW/Ciekawostki/Taka-jest-historia/Tarnow-jako-pierwszy-odzyskal-niepodleglosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 3 minuty temu, quarterback87 napisał: Można tak powiedzieć . http://www.it.tarnow.pl/index.php/pol/Atrakcje/TARNOW/Ciekawostki/Taka-jest-historia/Tarnow-jako-pierwszy-odzyskal-niepodleglosc Bardzo ladna historia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 My już zaliczyliśmy pierwszy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Dziś z okazji pierwszego śniegu (choć nie u mnie na szczęście ) w Zetce puścili "Last Christmas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Oooo,Europa się obudzila i powiało chlodem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 2 godziny temu, andyopole napisał: Oooo,Europa się obudzila i powiało chlodem.... Mnie taki chlodzik odpowiada. Aktualnie mamy 0 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Panie i Panowie, dzisiaj dokladnie mija moja 2 rocznica przeprowadzki do USA! Niby 2 lata to tak wcale nieduzo, ale jak dla mnie byly do bardzo intensywne 2 lata. Wiec, bardzo egoistycznie, chcialam sobie zyczyc wszystkiego co najlepsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 22 minuty temu, ilon napisał: Panie i Panowie, dzisiaj dokladnie mija moja 2 rocznica przeprowadzki do USA! Niby 2 lata to tak wcale nieduzo, ale jak dla mnie byly do bardzo intensywne 2 lata. Wiec, bardzo egoistycznie, chcialam sobie zyczyc wszystkiego co najlepsze Takze I ja zycze Ci wszystkiego najlepszego. Wszystko bedzie dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 27 minut temu, ilon napisał: Panie i Panowie, dzisiaj dokladnie mija moja 2 rocznica przeprowadzki do USA! Niby 2 lata to tak wcale nieduzo, ale jak dla mnie byly do bardzo intensywne 2 lata. Wiec, bardzo egoistycznie, chcialam sobie zyczyc wszystkiego co najlepsze Wszystkiego co najlepsze ilon. Jestem pewna, że jeszcze sporo dobrych rzeczy przed Tobą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi