andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Uważajcie na Spirit i czytajcie dokładnie wszystkie warunki. Szczególnie jeśli chodzi bagaże. Raz poleciałem z nimi służbowo, kupiłem tani bilet a potem dopłata tu, dopłata tam. W sumie taniej by wyszło normalnymi liniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Kilka godzin i dlugi weekend! Zycze Wam kochani milego swieta dziekczynienia! :* BTW dzisiaj kilka osob w pracy zapytalo mnie jakie sa typowe polskie potrawy jakie serwujemy w Polsce podczas swieta dziekczynienia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 (edytowane) Dziekuje I wzajemnie! Odpowiedz na pytanie jest bardzo prosta: Rosol + schabowy z ziemniakami. W 2008 roku moj wujek z NYC po 42 latach zdecydowal sie odwiedzic Polske po raz pierwszy od emigracji. Ja mieszkalem wtedy w UK ale przez tydzien towarzyszylem mu w objezdzie krewnych i przyjaciol. Po powrocie z Polski zapytal mnie czy to mozliwe zeby w Polsce wszyscy jedli to samo. Wszyscy chcieli go przyjac po "domowemu" podajac rosol I schabowego. edit: a tak w ogole to mam cztery dni wolne wiec do pracy dopiero w poniedzialek. Edytowane 22 Listopada 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 13 minut temu, andyopole napisał: Odpowiedz na pytanie jest bardzo prosta: Rosol + schabowy z ziemniakami. Biorac pod uwage, ze to czwartek to u mnie pewnie bylaby pomidorowa albo pieczarkowa i moze jakis mielony. A w Black Friday to pewnie jajko sadzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 16 minut temu, andyopole napisał: edit: a tak w ogole to mam cztery dni wolne wiec do pracy dopiero w poniedzialek. Zazdroszczę U nas jutro kolejny potluck.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 2 minutes ago, Michał Gorszczaryk said: Polecam sprawdzić... Nie ma to jak zaczac sie udzielac na forum od zaspamowania 15 roznych watkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 54 minuty temu, ilon napisał: Biorac pod uwage, ze to czwartek to u mnie pewnie bylaby pomidorowa albo pieczarkowa i moze jakis mielony. A w Black Friday to pewnie jajko sadzone Dzieki za inspiracje. Juz dawno nie jadlem mielonych. Bede mial sporo czasu, kupie fajne miesko, zmiele i zrobie. Czesc na mielone, czesc na klopsiki w sosie. Uchhh, juz mi slinka leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Tak w ogole to chcialem zapolowac na lodowke bo moja troche mala I slabowata. Niestety, ta upatrzona, ktora mi sie podoba, jest ciut za szeroka. Musze pokombinowac czy obciac kuchenna szafke z jednej strony czy z drugiej wyciac plyte gipsowa w tym miejscu a wstawic cos cienszego. Brakuje mi pol cala. Pozostaje dokonczyc montaz szafek po renowacji i skopac druga polowe ogrodka. Mam tez nadzieje ze juz reszta lisci opadnie i bedzie koniec z grabieniem. Zapowiada sie pracowite cztery dni. No, w niedziele odpoczywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Ja szarlotkę wlasnie piękę na jutro, taka polską nawet fajne jabłka mi sie udało kupic zobaczymy jak wyjdzie. My nie robimy obiadu u siebie, jesteśmy zaproszeni do kuzyna męża, bedzie sporo osób i duuuzo jedzenia ciekawe czy moja szarlotka posmakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 1 minutę temu, Patipitts napisał: Ja szarlotkę wlasnie piękę na jutro, taka polską nawet fajne jabłka mi sie udało kupic zobaczymy jak wyjdzie. My nie robimy obiadu u siebie, jesteśmy zaproszeni do kuzyna męża, bedzie sporo osób i duuuzo jedzenia ciekawe czy moja szarlotka posmakuje Najpierw podsmaz lekko jablka z dodatkiem rodzynek, cynamonu i miodu (lub brazowego cukru) na patelni. Wtedy kazde jablka beda pieknie smakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi