Łukasz90 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 U mnie mielone praktycznie non stop Częściej od schabowego czy kotletów z piersi kurczaka. Przedtem było na odwrót, ale dziś ,, to samo co wczoraj i jutro czy fasolka po Bretońsku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Ja od niedzieli jem zupe grzybowa, dzis ostatnia micha. Ta fasolka tez zostanie wpisana w jadlospis, tylko musze najpierw uwedzic boczek. Moze dzis wstapie do Costco I kupie, do soboty sie zapekluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Musze pokombinowac czy obciac kuchenna szafke z jednej strony czy z drugiej wyciac plyte gipsowa w tym miejscu a wstawic cos cienszego. Brakuje mi pol cala. Tnij szafkę. Jak wyskrobiesz pod lodówkę gips ze ściany to będzie to później wujowo wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 38 minut temu, quarterback87 napisał: Tnij szafkę. Jak wyskrobiesz pod lodówkę gips ze ściany to będzie to później wujowo wyglądać. Lodowka dziure w scianie zasloni... Tak czy tak, wybor padnie chyba na szafke. Akurat z tej strony mam taka waziutka, nieporeczna I wlasciwie nieuzywana. Urzne ja I schluss... Jak wroce to obejrze dokladnie jak to zrobic w miare bezbolesnie dla wygladu kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Godzinę temu, Łukasz90 napisał: fasolka po Bretońsku . Oooo, dobry pomysł na jedzenie na weekend! Od lat nie jadłam fasolki po bretońsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 11 minut temu, andyopole napisał: Lodowka dziure w scianie zasloni... Tak czy tak, wybor padnie chyba na szafke. Akurat z tej strony mam taka waziutka, nieporeczna I wlasciwie nieuzywana. Urzne ja I schluss... Jak wroce to obejrze dokladnie jak to zrobic w miare bezbolesnie dla wygladu kuchni. Wrzuć zdjęcie, coś wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 1 minutę temu, quarterback87 napisał: Wrzuć zdjęcie, coś wymyślimy. po pierwsze primo, kuchnia 20 mil stad. po drugie primo, zawieszanie zdjec tutaj jest zbyt zawile. nie chce mnie sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 5 minut temu, andyopole napisał: po pierwsze primo, kuchnia 20 mil stad. po drugie primo, zawieszanie zdjec tutaj jest zbyt zawile. nie chce mnie sie.... Człowiek chce drugiemu pomóc, ale tamtemu "nie chce mnie się". Co za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Damy rade, spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Nie mam teraz czasu bo boss wrocil godzine temu z Afryki i musze go wyprawic w droge. Pojutrze leci do Turcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi