Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja od niedzieli jem zupe grzybowa, dzis ostatnia micha. Ta fasolka tez zostanie wpisana w jadlospis, tylko musze najpierw uwedzic boczek. Moze dzis wstapie do Costco I kupie, do soboty sie zapekluje.

Napisano
  W dniu 22.11.2017 o 18:11, andyopole napisał:

Musze pokombinowac czy obciac kuchenna szafke z jednej strony czy z drugiej wyciac plyte gipsowa w tym miejscu a wstawic cos cienszego. Brakuje mi pol cala.

Rozwiń  

Tnij szafkę. Jak wyskrobiesz pod lodówkę gips ze ściany to będzie to później wujowo wyglądać.

Napisano
  W dniu 22.11.2017 o 19:20, quarterback87 napisał:

Tnij szafkę. Jak wyskrobiesz pod lodówkę gips ze ściany to będzie to później wujowo wyglądać.

Rozwiń  

Lodowka dziure w scianie zasloni... Tak czy tak, wybor padnie chyba na szafke. Akurat z tej strony mam taka waziutka, nieporeczna I wlasciwie nieuzywana. Urzne ja I schluss... Jak wroce to obejrze dokladnie jak to zrobic w miare bezbolesnie dla wygladu kuchni.

Napisano
  W dniu 22.11.2017 o 20:00, andyopole napisał:

Lodowka dziure w scianie zasloni... Tak czy tak, wybor padnie chyba na szafke. Akurat z tej strony mam taka waziutka, nieporeczna I wlasciwie nieuzywana. Urzne ja I schluss... Jak wroce to obejrze dokladnie jak to zrobic w miare bezbolesnie dla wygladu kuchni.

Rozwiń  

Wrzuć zdjęcie, coś wymyślimy.