cee Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Adrian teraz w Miami chyba także nie tutaj leży przyczyna raczej Cytuj
andyopole Napisano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Godzinę temu, cee napisał: Adrian teraz w Miami chyba także nie tutaj leży przyczyna raczej Nie mam teraz czasu, wieczorem sprawdzę gdzie Adrian był. Cytuj
Xarthisius Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 On 2/8/2018 at 12:02 PM, ilon said: I jak wyszlo, bo wygladaja pysznie. Ja jesem strasznym lakomczuchem i nie moge za bardzo nic piec, bo jak upieke to zjem wszystko a potem wyrzuty sumienia. W czwartek nie wyszlo bo nie zdazylem pojechac po amaretto. Takze bedzie tlusta sobota. Dawaj @ilon, masz czas za nim nie wystygna i @mola nie nadzieje i nie polukruje. Potem jest first come, first serve a juz sie kolejka ustawia Cytuj
Amy Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 No to dzisiaj dowiedzialam sie czegos nowego , przy okazji lotu do Londynu jedzenie, czekolady, cukierki itp. , trzeba teraz wyjmować z bagażu podręcznego. Cytuj
grape Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 Prosze o 3manie tzw kciukow, za chwile lece do Seattle na interviews z Google i Amazon, w zyciu nie bylam tak zestresowana 1 Cytuj
andyopole Napisano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 23 minuty temu, grape napisał: Prosze o 3manie tzw kciukow, za chwile lece do Seattle na interviews z Google i Amazon, w zyciu nie bylam tak zestresowana Będziemy 3mać, za kolejnego, potencjalnego kolchoźnika.... Cytuj
Gość Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 13 godzin temu, grape napisał: Prosze o 3manie tzw kciukow, za chwile lece do Seattle na interviews z Google i Amazon, w zyciu nie bylam tak zestresowana Powodzenia! Czy tylko w moim doświadczeniu amerykańscy lekarze na wszystko przepisuja ibuprofen? Byłam dzisiaj w przychodni i powiedziałam nawet że już mam w domu ten lek i biore ale i tak dostałam jeszcze więcej. Z każdej wizyty w lekarza wynosimy pełne słoiczki ibu i generalnie mam już taki skład tabletek że chyba do końca życia mi starczy. Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 4 minutes ago, Roelka said: Czy tylko w moim doświadczeniu amerykańscy lekarze na wszystko przepisuja ibuprofen? Byłam dzisiaj w przychodni i powiedziałam nawet że już mam w domu ten lek i biore ale i tak dostałam jeszcze więcej. Z każdej wizyty w lekarza wynosimy pełne słoiczki ibu i generalnie mam już taki skład tabletek że chyba do końca życia mi starczy. Ibuprofen to slabo. Na lekki bol to od kodeiny przynajmniej powinnien zaczac. Chyba, ze zaczeli walczyc z epidemia... Na pewno amerykanski ten lekarz? Cytuj
andyopole Napisano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 8 minut temu, Roelka napisał: Powodzenia! Czy tylko w moim doświadczeniu amerykańscy lekarze na wszystko przepisuja ibuprofen? Byłam dzisiaj w przychodni i powiedziałam nawet że już mam w domu ten lek i biore ale i tak dostałam jeszcze więcej. Z każdej wizyty w lekarza wynosimy pełne słoiczki ibu i generalnie mam już taki skład tabletek że chyba do końca życia mi starczy. Nie tylko. Brytyjskim lekiem na wszystko, powszechnie ordynowanym przez tamtejszych lekarzy jest Paracetamol. To takie panaceum jak za dawnych czasów w wojsku przepisywanie przez lekarzy: "trzy dni miękkiego obuwia". Cytuj
ilon Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 @Xarthisius - Super wygladaja te paczuchy! Gdzie mieszkasz? Ja co prawda w koncu nie mialam tego paczucha w czwartek, ale w sobote postanowilam swietowac national pizza day i upieklam az dwie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi