andyopole Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 2 minuty temu, pepeaz napisał: https://www.opm.gov/faqs/QA.aspx?fid=e64d74ab-20a3-484c-8682-d2a2b46c22da&pid=c41e6beb-0c14-449d-bde5-355a3a3014cd Owszem, ale w te dni, których nie wymieniłem wolne mają tylko lenie na państwowych posadach, np urzędy, uczelnie, poczta. Także większość bankow. Gospodarka zapiernicza aż trzeszczy, ktoś musi zarobić na utrzymanie darmozjadów. Gdy pracowali u nas Murzyni to brali zawsze wolne na MLK Day. Cytuj
ilya_ Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 7 minut temu, andyopole napisał: Owszem, ale w te dni, których nie wymieniłem wolne mają tylko lenie na państwowych posadach, np urzędy, uczelnie, poczta. Także większość bankow. Gospodarka zapiernicza aż trzeszczy, ktoś musi zarobić na utrzymanie darmozjadów. Gdy pracowali u nas Murzyni to brali zawsze wolne na MLK Day. ja zawsze na MLK Day pracuje najciezej jak sie tylko da z nadgodzinami. Cytuj
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 16 minut temu, ilya_ napisał: ja zawsze na MLK Day pracuje najciezej jak sie tylko da z nadgodzinami. Gdy mieszkalem w UK pracowalem raz w Wielki Piatek, ktory tam jest Bank Holiday. Za ten dzień nabrałem pieniędzy więcej niż za pozostałe cztery dni w tygodniu. Cytuj
Patipitts Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 spóźnionych Wesołych Świat wszystkim życzę niestety ja od piątku w wyrku z gorączka, i tylko mam nadzieje ze mi do jutra przejdzie bo we wtorek jadę na odciski... Cytuj
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Zdrówka życzymy. Jeśli choróbsko nie ustąpi to będą odciski.... od materaca.... Cytuj
Patipitts Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Weź No andy nawet nie strasz... Cytuj
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 2 minuty temu, Patipitts napisał: Weź No andy nawet nie strasz... Co tam grypa. Pojedziesz tak czy inaczej. Zgadlem? Cytuj
Patipitts Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 to samo mi maz powiedział, a ja nawet nie chce o tym myślec... Cytuj
kzielu Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Ktos oglada Jesus Christ Superstar Live ? Cytuj
andyopole Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 20 minut temu, kzielu napisał: Ktos oglada Jesus Christ Superstar Live ? U nas, na dzikim zachodzie dopiero o 8pm. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi