andyopole Napisano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2018 3 godziny temu, ilon napisał: @andyopole chwal sie no tutaj na forum jak ta wycieczka po NYC Pierwsze wrażenia opisalem. Teraz szukam przodków na Ellis Island. Cytuj
Jackie Napisano 11 Maja 2018 Zgłoś Napisano 11 Maja 2018 Ja z kolei z niepokojem śledzę co się teraz dzieje na Bliskim Wschodzie. Planujemy wycieczkę do Izraela i Jordanii i nie chcę żeby nasz plany szlag trafił Cytuj
andyopole Napisano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Maja 2018 Właśnie jestem 30k feet ponad Chicago. Wyjrzyj Jackie przez okno. Pomachalem! 1 Cytuj
Jackie Napisano 12 Maja 2018 Zgłoś Napisano 12 Maja 2018 13 godzin temu, andyopole napisał: Właśnie jestem 30k feet ponad Chicago. Wyjrzyj Jackie przez okno. Pomachalem! "mach" Cytuj
Patipitts Napisano 12 Maja 2018 Zgłoś Napisano 12 Maja 2018 Przyszłam was zapoznać z moim nowym sąsiadem wpadał co jakis czas na backyard ale dopiero mi sie dzisiaj udało go udokumentowac bo zawsze zanim pobiegłam po aparat to juz zdążył sobie pójść miłego weekendu! Ode mnie i pana sąsiada (w sumie nie jestem pewna czy pana czy pani) 2 1 Cytuj
motorolnik Napisano 12 Maja 2018 Zgłoś Napisano 12 Maja 2018 A co tak zrzuca liście? wygląda jak jesień Cytuj
Patipitts Napisano 12 Maja 2018 Zgłoś Napisano 12 Maja 2018 Sucho było od jesieni to nie zdarzyły sie rozkomponowac :p Cytuj
Patipitts Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 Po południu znów mieliśmy wizytę sąsiada, tym razem wbił sie centralnie przed dom i kopał pod roślinka ktora maz podlewał pare mi tu wczesniej. Podejrzewamy ze to moze byc samica ktora szuka miejsca zeby złożyć jaja. Poszła sobie jak maz ją polał wodą troche. Ale piękny duży okaz. l Cytuj
haneczka019 Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 2 godziny temu, Patipitts napisał: Po południu znów mieliśmy wizytę sąsiada, tym razem wbił sie centralnie przed dom i kopał pod roślinka ktora maz podlewał pare mi tu wczesniej. Podejrzewamy ze to moze byc samica ktora szuka miejsca zeby złożyć jaja. Poszła sobie jak maz ją polał wodą troche. Ale piękny duży okaz. WOW ! Jest naprawdę duża. Cytuj
andyopole Napisano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 29 minut temu, haneczka019 napisał: WOW ! Jest naprawdę duża. Biorąc rozmiar bloczka ściennego za odnośnik będzie ok. 12 inch dlugosci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi