andyopole Napisano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 28 minut temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Tylko miotlę zatankuj, do pełna! Dziubasku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 49 minut temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Baw sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Godzinę temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Baw się dobrze! My lecimy 30go sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Tylko miotlę zatankuj, do pełna! Dziubasku! HAHAH, ze niby taka ze mnie czarownica? Tym razem kulturalnie, biore samolot BTW - zatankowalam dzisiaj swojego spaceshipa za dyszke. Mam nadzieje, ze bedzie taniutko jak wroce, a jak nie to i tak kupuje rower po powrocie! Godzinę temu, Roelka napisał: Baw sie dobrze. Dziekuje! Taka kurde pogoda ze nie bardzo wiedzialam czy pakowac sie na zime czy na lato czy co Godzinę temu, Jackie napisał: Baw się dobrze! My lecimy 30go sierpnia Dziekuje! Uuuu super! Tez fajny czas na Polske! Ja ostatnio w zime wymarzlam jak nie wiem. Ale wy tam z Chicago to przyzwyczajeni jestescie. Chyba ze to tylko @jkb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 2 godziny temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Zaaaaazdrooo milego pobytu pomachaj ode mnie Polsce i pierogom (bo wiem ze pojesz sobie dobrze tam, mama pewnie juz szykuje smakołyki od rana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 3 minuty temu, Patipitts napisał: Zaaaaazdrooo milego pobytu pomachaj ode mnie Polsce i pierogom (bo wiem ze pojesz sobie dobrze tam, mama pewnie juz szykuje smakołyki od rana ) Pierogow to mam calkiem sporo w mojej zamrazalce odkad moja mamusia tu byla. Jutro w menu placek po wegiersku. W ogole beka, bo w poniedzialek ide do amerykanskiej restauracji tak dla porownania. Moj brat tam lubi chodzic na zeberka w poniedzialki, wiec ide. Co prawda zabronil mi udawac amerykanki i powiedzial, ze mam nie udawac, ze mi nie smakuje, zeby dostac deser gratis albo znizke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 11 minut temu, ilon napisał: Pierogow to mam calkiem sporo w mojej zamrazalce odkad moja mamusia tu byla. Jutro w menu placek po wegiersku. W ogole beka, bo w poniedzialek ide do amerykanskiej restauracji tak dla porownania. Moj brat tam lubi chodzic na zeberka w poniedzialki, wiec ide. Co prawda zabronil mi udawac amerykanki i powiedzial, ze mam nie udawac, ze mi nie smakuje, zeby dostac deser gratis albo znizke Co za czasy! Starsi forumowicze zapewne pamietaja ze za komuny poniedzialek byl dniem bezmiesnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 ja jak bylem w polandzie w zime to poszedlem dla porownania do baru i zamowilem burgera z frytkami. Dostalem cos niesamowitego, w ilosci dla 2 chlopa. w niu jorku np rzucaja kawalek padliny na talerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciopa Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 31 minut temu, ilon napisał: . Co prawda zabronil mi udawac amerykanki i powiedzial, ze mam nie udawac, ze mi nie smakuje, zeby dostac deser gratis albo znizke Uwaga - porada "cebulowa" : zawsze możesz udać że masz urodziny - dostaniesz torcik, Happy Birthday! i jakiś drink gratis. W godzinach 16 - 18 masz Happy Hour czyli 2 drinki w cenie jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 6 minut temu, ilya_ napisał: ja jak bylem w polandzie w zime to poszedlem dla porownania do baru i zamowilem burgera z frytkami. Dostalem cos niesamowitego, w ilosci dla 2 chlopa. Kurcze, to się pozmieniało odkąd w Polsce byłam! Te ogromniaste porcje charakterystyczne dla USA zawsze wywołują wyrzuty sumienia, bo nie nie daję rady zjeść wszystkiego a czasami nie ma jak zabrać resztek do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi