andyopole Napisano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 3 godziny temu, ilon napisał: Miotla zaparkowana byla. Odlatuje dopiero o 7:50. 7:50 pm rzecz jasna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 1 godzinę temu, Xarthisius napisał: Siedze na lotnisku w Pittsburghu i patrze jak regionalny przewoznik pod szyldem AA znowu daje ciala... Mam nadzieje ze wroce dzis do domu, ale kto wie. Chciałbyś może żeby zawiadomić rodzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 36 minutes ago, andyopole said: Chciałbyś może żeby zawiadomić rodzinę? Rodzina pewnie siedzi przed jakims flight trackerem i wszystko ma pod kontrola ;-) Ja sie juz dokolebotalem do ORD. W najgorszym wypadku "na stopa" wroce te ostatnie 135mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 18 minut temu, Xarthisius napisał: Rodzina pewnie siedzi przed jakims flight trackerem i wszystko ma pod kontrola ;-) Ja tam myślę, że rodzina właśnie wróciła z popołudniowych rowerów i ogląda Masterchefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 5 minutes ago, mola said: Ja tam myślę, że rodzina właśnie wróciła z popołudniowych rowerów i ogląda Masterchefa Heh, dobrze ze chociaz Szef sie o mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 27 minut temu, Xarthisius napisał: Rodzina pewnie siedzi przed jakims flight trackerem i wszystko ma pod kontrola ;-) Ja sie juz dokolebotalem do ORD. W najgorszym wypadku "na stopa" wroce te ostatnie 135mil Dobrych dwadzieścia lat temu na trasie z Opola do Nysy, w szczerym polu stal przystanek PKSu, gdzieś tam w oddali majaczyly dachy malej wioseczki. Na tym właśnie przystanku był napsikany sprayem napis: "czekam na autobus, zawiadomcie rodzine". Czasy były zupełnie inne niż wtedy, na komórkę mało kogo wtedy było stać i taki komunikat był jak najbardziej do rzeczy. Do dziś to pamiętam pomimo upływu wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeway Napisano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 12 godzin temu, andyopole napisał: Dobrych dwadzieścia lat temu na trasie z Opola do Nysy, w szczerym polu stal przystanek PKSu, gdzieś tam w oddali majaczyly dachy malej wioseczki. Na tym właśnie przystanku był napsikany sprayem napis: "czekam na autobus, zawiadomcie rodzine". Czasy były zupełnie inne niż wtedy, na komórkę mało kogo wtedy było stać i taki komunikat był jak najbardziej do rzeczy. Do dziś to pamiętam pomimo upływu wielu lat. hahaha myślę a nawet jestem pewien, że w niektórych miejscach PKSy nadal tak "kursują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 14 godzin temu, andyopole napisał: 7:50 pm rzecz jasna! Andy, ja w biurze pracuje, nie w klubie nocnym @Xarthisius i jak podroz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) 10 minutes ago, ilon said: Andy, ja w biurze pracuje, nie w klubie nocnym @Xarthisius i jak podroz? Dotarlem. Finalnie spozniony tylko 2 minuty. BTW, wczoraj wylatujac z ORD widzialem dwa dreamlinery LOTu. Jeden przy bramce, a drugi stal w "szczerym polu". Nie wygladal jakby mu silniki serwisowali... Potem sprawdzilem: ten ktory normalnie wylatuje o ~17 mial 3.5h opoznienia... Za 3 tygodnie lecimy dokladnie tym rejsem. Juz sie nie moge doczekac tego koczowania na lotnisku... Update: Opoznienie to mial wczoraj, teraz sprawdzilem: LO2 cancelled, wylecial o 10pm, chyba bez pasazerow, a LO4 opozniony jedynie 2h Edytowane 26 Lipca 2018 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Serwisowanie silnikow w tym konkretnym przypadku ktory ich dotyczy wymaga zdjecia ich ze skrzydla i wyslania do shopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi