andyopole Napisano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2018 I znow mialem taki komunikat: Suspicious Website Blocked You attempted to access: https://forum.usa.info.pl For your protection, this web page has been blocked and submitted for review. It is highly recommended that you do NOT visit this page. Visit Norton to learn more about phishing and internet security Cytuj
Xarthisius Napisano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) 9 hours ago, andyopole said: I znow mialem taki komunikat: Suspicious Website Blocked You attempted to access: https://forum.usa.info.pl For your protection, this web page has been blocked and submitted for review. It is highly recommended that you do NOT visit this page. Visit Norton to learn more about phishing and internet security To powiedz im, ze sie myla: https://submit.symantec.com/false_positive/ Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Xarthisius Cytuj
olmeca Napisano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2018 W końcu porządny urlop i przejechana niemal cała Rumunia. Dwie świetne drogi przez góry - Transalpina i Transfogarska. Dziś przypadkiem jeszcze wyskoczenie do Bułgarii na klify. Morze ciepłe, pogoda świetna i mało Polaków można spotkać. Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
haneczka019 Napisano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2018 Dnia 20.08.2018 o 19:05, Joanna30 napisał: Przysługuje mi ubieganie się o wizę bez wymogu rozmowy z konsulem, to pomyślałam, że skorzystam Szkooooodaaa... może jak byłabyś w konsulacie w Krakowie to na jakąś kawę byśmy się umówiły . Cytuj
cee Napisano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2018 ... że właśnie wydoktoryzowałam się na składaniu wniosku wizowego. 10 lat temu było to o niebo prostsze Myślę, że w tym tygodniu uda mi się podjechać do TNT, żeby zostawić im dokumenty. Przysługuje mi ubieganie się o wizę bez wymogu rozmowy z konsulem, to pomyślałam, że skorzystam Chyba jestem pierwsza A na pewno pierwsza, która ma w paszporcie wizę do Rosji. Mam nadzieję, że to mi nie zaszkodzi Ja już korzystałem z dropboxa, ale i tak mnie wezwali Mama moja się nie złapała na to bo pierwszą wizę miała wydaną przed którymś tam miesiącem 2007 roku, a taki jest wymóg, więc w rezultacie też musiała jechać. Cytuj
Joanna30 Napisano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2018 10 godzin temu, haneczka019 napisał: Szkooooodaaa... może jak byłabyś w konsulacie w Krakowie to na jakąś kawę byśmy się umówiły . Z tego, co pisze cee, jeszcze nic straconego, bo mogą mnie wezwać @cee a czemu Cię wezwali? Cytuj
cee Napisano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2018 Z tego, co pisze cee, jeszcze nic straconego, bo mogą mnie wezwać [mention=85085]cee[/mention] a czemu Cię wezwali? Aby wyjaśnić uszkodzenie paszportu, ale chyba konkretnego powodu nie było. Cytuj
Joanna30 Napisano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2018 Aha. Mój paszport dotarł już do konsulatu. Teraz pozostaje mi do 10 dni roboczych czekania na wynik :) Cytuj
haneczka019 Napisano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2018 11 godzin temu, Joanna30 napisał: Z tego, co pisze cee, jeszcze nic straconego, bo mogą mnie wezwać @cee a czemu Cię wezwali? To jak coś, to daj znać (nawet jeśli to nie będzie teraz, tylko kiedyś tam w przyszłości, przy innej okazji). Naprawdę z chęcią spotkam się przy jakiejś dobrej kawie w realu . 1 Cytuj
ilon Napisano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2018 Joanna, wezwa Cie zebys sie tlumaczyla z tej Rosji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi