ilon Napisano 17 Września 2018 Zgłoś Napisano 17 Września 2018 (edytowane) 34 minuty temu, vlade napisał: Takie normalne czy koktajlowe? Bo jak jadłaś w całości normalnego rozmiaru pomidory kierując samochodem to umieram z ciekawości jak to technicznie rozwiązałas, ja musze to robic nad zlewem, zeby nie pobrudzić wszystkiego w promieniu dwóch metrów. W aucie i w pelnym makijazu jem koktaklowe. Zwyklego pomidora to mi sie czasem zdarzy. Normalnie jem jak jablko i nie nad zlewem, bo mam psy. Jak cos spadnie to one wyczyszcza 33 minuty temu, andyopole napisał: Ty jeszcze nie znasz mozliwosci tej Pani…. Haha, zapomnialam sie w ogole pochwalic, ze jakis czas temu wzielam udzial w jedzeniu arbuza na czas. Brzmi latwo, ale nie mozna bylo uzywac rak. Niestety nie wygralam, ale jak na pierwszy w zyciu eating contest poszlo mi calkiem dobrze. Przywiozlam do domu chyba z 10 arbuzow @Paulina_89 tez o tym myslalam, zeby sie nie przyznawac, ale jak sie dowiedzialam, ze punktow nie dostane to olalam. Nie chcialo mi sie bawic w jezdzenie po sadach, zwlaszcza ze to w NY a ja jestem w MD. Edytowane 17 Września 2018 przez ilon Cytuj
andyopole Napisano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2018 47 minut temu, ilon napisał: W aucie i w pelnym makijazu jem koktaklowe. Zwyklego pomidora to mi sie czasem zdarzy. Normalnie jem jak jablko i nie nad zlewem, bo mam psy. Jak cos spadnie to one wyczyszcza Haha, zapomnialam sie w ogole pochwalic, ze jakis czas temu wzielam udzial w jedzeniu arbuza na czas. Brzmi latwo, ale nie mozna bylo uzywac rak. Niestety nie wygralam, ale jak na pierwszy w zyciu eating contest poszlo mi calkiem dobrze. Przywiozlam do domu chyba z 10 arbuzow @Paulina_89 tez o tym myslalam, zeby sie nie przyznawac, ale jak sie dowiedzialam, ze punktow nie dostane to olalam. Nie chcialo mi sie bawic w jezdzenie po sadach, zwlaszcza ze to w NY a ja jestem w MD. A nie mowilem….? Cytuj
andyopole Napisano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2018 Krotkie pytanie. Czy posiadacz amerykanskiego paszportu musi robic eTA do Kanady? Samolotem leci. Cytuj
andyopole Napisano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2018 21 minut temu, andyopole napisał: Krotkie pytanie. Czy posiadacz amerykanskiego paszportu musi robic eTA do Kanady? Samolotem leci. Za krotki czas na edycje. Juz doczytalem. Nie musi. Cytuj
Paulina_89 Napisano 17 Września 2018 Zgłoś Napisano 17 Września 2018 4 godziny temu, ilon napisał: o tym myslalam, zeby sie nie przyznawac, ale jak sie dowiedzialam, ze punktow nie dostane to olalam. Nie chcialo mi sie bawic w jezdzenie po sadach, zwlaszcza ze to w NY a ja jestem w MD. o tego jest attorney zeby po sadach jezdzic ;) moj wstawil sie w sadzie za mnie. Cytuj
margherita_s Napisano 18 Września 2018 Zgłoś Napisano 18 Września 2018 A ja wczoraj kupilam bilet do Polski na swieta!!! Znalazlam przystepna cene ($650, tak to wszystko powyzej $1000) i lece na 2 tygodnie! Nie wiem tylko czy sama czy z mezem, bo moze mu sie nie udac wziac 2 tygodni urlopu, ale moze chociaz tydzien, to po prostu wczesniej wroci. 1 Cytuj
Umarko Napisano 18 Września 2018 Zgłoś Napisano 18 Września 2018 A ja się pochwalę, ze zapisałem się do szkoły języka angielskiego ( ponieważ po odbyciu testów okazało się, ze jestem B2 Upper intermediate a to srednio) bo w roku 2019 zamierzam w końcu odwiedzić Amerykę turystycznie. Tak jak to proponowaliście wszystkim zanim rzucą wszystko na jedną kartę i polecą za ocean szukać lepszego zycia Moze coś mnie zniechęci tam a moze jeszcze szybciej będę chciał tam wrócić Cytuj
andyopole Napisano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Września 2018 8 godzin temu, margherita_s napisał: A ja wczoraj kupilam bilet do Polski na swieta!!! Znalazlam przystepna cene ($650, tak to wszystko powyzej $1000) i lece na 2 tygodnie! Nie wiem tylko czy sama czy z mezem, bo moze mu sie nie udac wziac 2 tygodni urlopu, ale moze chociaz tydzien, to po prostu wczesniej wroci. Qrcze, ode mnie to w jedna strone poleciec za te cene nie jest latwo. Chyba ze z piecioma przesiadkami i czterdziestogodzinnym czasem podrozy. Cytuj
Jackie Napisano 18 Września 2018 Zgłoś Napisano 18 Września 2018 Godzinę temu, Umarko napisał: A ja się pochwalę, ze zapisałem się do szkoły języka angielskiego ( ponieważ po odbyciu testów okazało się, ze jestem B2 Upper intermediate a to srednio) bo w roku 2019 zamierzam w końcu odwiedzić Amerykę turystycznie. Tak jak to proponowaliście wszystkim zanim rzucą wszystko na jedną kartę i polecą za ocean szukać lepszego zycia Moze coś mnie zniechęci tam a moze jeszcze szybciej będę chciał tam wrócić USA to piękny kraj i do zwiedzania jest sporo Cytuj
Jackie Napisano 18 Września 2018 Zgłoś Napisano 18 Września 2018 9 godzin temu, margherita_s napisał: A ja wczoraj kupilam bilet do Polski na swieta!!! Znalazlam przystepna cene ($650, tak to wszystko powyzej $1000) i lece na 2 tygodnie! Nie wiem tylko czy sama czy z mezem, bo moze mu sie nie udac wziac 2 tygodni urlopu, ale moze chociaz tydzien, to po prostu wczesniej wroci. Super cena, jakie linie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi