RobertEL Napisano 25 Września 2018 Zgłoś Napisano 25 Września 2018 ludzie powiedzcie mi, czy mogę zabrać z Polski do US laptopa? bo gdzies wyczytałem,że to problem, bo sprawdzaja go i takie tam? Nie mam nic do ukrycia, ale chce zaoszczędzić sobie stresu. Dodam, że lece na wizie imigracyjnej. Cytuj
Paulina_89 Napisano 25 Września 2018 Zgłoś Napisano 25 Września 2018 5 minut temu, RobertEL napisał: ludzie powiedzcie mi, czy mogę zabrać z Polski do US laptopa? bo gdzies wyczytałem,że to problem, bo sprawdzaja go i takie tam? Nie mam nic do ukrycia, ale chce zaoszczędzić sobie stresu. Dodam, że lece na wizie imigracyjnej. Jasne. Ja zawsze podrozuje ze swoim I nigdy nie bylo problemow. Cytuj
Xarthisius Napisano 29 Września 2018 Zgłoś Napisano 29 Września 2018 Nigdy nie zrozumiem dlaczego, kiedy neptki potykaja sie o wlasne nogi^H^H graja w pilke, to emocje siegaja zenitu nawet w takich losowych miejscach jak to forum, a jak polska reprezentacja w siatke drugi raz z rzedu walczy o mistrzostwo swiata to slychac tylko swierszcze... Cytuj
andyopole Napisano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2018 Najlepsze jest to że tutaj siatkówka praktycznie nie istnieje. Nigdy jeszcze nie widziałem transmisji na żadnym darmowym kanale. A ich ichnia reprezentacja gra wyśmienicie. No chyba ze trafi na naszych... Cytuj
Paulina_89 Napisano 30 Września 2018 Zgłoś Napisano 30 Września 2018 3 godziny temu, Xarthisius napisał: Nigdy nie zrozumiem dlaczego, kiedy neptki potykaja sie o wlasne nogi^H^H graja w pilke, to emocje siegaja zenitu nawet w takich losowych miejscach jak to forum, a jak polska reprezentacja w siatke drugi raz z rzedu walczy o mistrzostwo swiata to slychac tylko swierszcze... Pewnie dlatego, ze wiekszosc podchodzi do ogladania sportow tak jak ja - tzn. na codzien mnie to w ogole nie interesuje, a gdyby nie medialny szum wokol pilki noznej to pewnie tez bym sie nie zainteresowala tematem. Mecze ogladam glownie w towarzystwie, bo wtedy udzielaja sie emocje;) Cytuj
cee Napisano 30 Września 2018 Zgłoś Napisano 30 Września 2018 A może dlatego że piłka nożna na starym kontynencie jest najpopularniejsza? Moi rodzice i brat ekscytują sie siatką, bratanek gra, a mnie to nie rusza ale szanuje. Lekkoatleci też pokazali ostatnio klasę a nikt z tego szumu nie robił Cytuj
Łukasz90 Napisano 30 Września 2018 Zgłoś Napisano 30 Września 2018 A mnie sport nigdy nie interesował czy to płka nożna czy to siatkówka. Nienawidzę oglądania transmisji. Nie przepadam także za sportem w formie czynnej ale z dwojga złego wybieram jego (nie czuje jak rymuje :D). I pisze to Wam 140kg kloc... Cytuj
Joanna30 Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 No Piękne to były mecze. Zawał za zawałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi