haneczka019 Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Ostro walczyli, ale dali radę! Nerwówka na najwyższym poziomie . Cytuj
ilon Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Boziu, to juz pizdziernik... Ale kurde cale lato i ten wrzesien zlecial. Normalnie jak 2 godziny. Cytuj
Xarthisius Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 49 minutes ago, ilon said: Boziu, to juz pizdziernik... Ale kurde cale lato i ten wrzesien zlecial. Normalnie jak 2 godziny. Nie czuc... Drzewa zielone, a na dzis zapowiadaja 30C... Cytuj
andyopole Napisano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Boziu, to juz pizdziernik... Ale kurde cale lato i ten wrzesien zlecial. Normalnie jak 2 godziny. U mnie tez jeszcze nie "pizdziernik", cieplo, figi dojrzewaja na backyardzie. Wiatry zaczna piz….., znaczy wiac, gdzies za miesiac. Cytuj
Gość Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 (edytowane) U mnie na szczescie lato sie juz skonczylo. Juz mialam dosc tych upalow. Teraz temperatury w okolicy 15C. Edytowane 1 Października 2018 przez Gość Cytuj
jkb Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 2 minuty temu, Roelka napisał: U mnie na szczescie lato sie juz skonczylo. Juz mialam dosc tych upalow. Teraz temperatury w okolicy 15C. W Chicagolandzie tez przyjemne temperatury, w okolicach 17-18C Rowniez tutaj sie lato skonczylo, bardzo szczesliwie Cytuj
Paulina_89 Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Boziu, to juz pizdziernik... Ale kurde cale lato i ten wrzesien zlecial. Normalnie jak 2 godziny. W Kentucky jeszcze nie pizdzi. Teraz poranki chlodniejsze sa, ale w poludnie temperatura podskakuje do 80 - 90 stopni wiec jeszcze sie nie trzese. Jeszcze z 3 tygodnie temu jak wyjezdzalam do pracy na 3 rano, to o tej porze byly temperatury 70-80 I wtedy wiedzialam, ze w poludnie bedzie ukrop Cytuj
andyopole Napisano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Jakby sie kto pytal to ja do pracy wciaz w shortach I sandalach. Od poczatku czerwca czerwca tak sobie paraduje. Dokladnie rok temu wylatywalem do Polski i po calym lecie w krotkich spodenkach zalozylem dlugie, normalnie jak ciezka kara. Cytuj
jkb Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Ja tez w szortach chodze. Chyba, ze zejdzie gdzies ponizej 10 stopni Cytuj
mola Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 37 minut temu, jkb napisał: W Chicagolandzie tez przyjemne temperatury, w okolicach 17-18C Rowniez tutaj sie lato skonczylo, bardzo szczesliwie Natomiast w centralnym IL cały czas lato... tak wygląda bieżący tydzień w prognozie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi