Jackie Napisano 12 Października 2018 Zgłoś Napisano 12 Października 2018 41 minut temu, Xarthisius napisał: ...snieg mi pada za oknem... Cytuj
andyopole Napisano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2018 2 godziny temu, haneczka019 napisał: Patiptts jak tam u was? Wszystko w porządku? Dzisiejszej nocy az sie obudzilem i rozmyslalem co tam u naszej laski z Bialej Podlaskiej... Cytuj
andyopole Napisano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2018 1 godzinę temu, mola napisał: My nie obchodziliśmy, aż się pojawiło dziecko, a z nim jakoś dzieci sąsiadów co się zapowiadają, że wpadną trick or treatować, więc jakoś zaczęliśmy obchodzić, choć nasze dekoracje ograniczają się do dwóch wyciętych dyń na progu. Nie musze dyn wycinac, wystarczy ze sam sie na porchu zaprezentuje... Cytuj
andyopole Napisano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2018 1 godzinę temu, Xarthisius napisał: ...snieg mi pada za oknem... What? Pan na Alasce kwateruje? Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Października 2018 Zgłoś Napisano 12 Października 2018 2 godziny temu, mola napisał: My nie obchodziliśmy, aż się pojawiło dziecko, a z nim jakoś dzieci sąsiadów co się zapowiadają, że wpadną trick or treatować, więc jakoś zaczęliśmy obchodzić, choć nasze dekoracje ograniczają się do dwóch wyciętych dyń na progu. Ja zawsze chcialam przebrac sie z stormtrooper i isc na jakas impreze halloweenowa, ale ciagle cos sie dzieje innego i nie ma czasu albo towarzystwo nie dopisuje Zatem u mnie tez tylko dynie, ale w tym roku nie wycinam, tylko stoja cale po 3-4 dni i ida na zupe Teraz tych dyn pelno wszedzie, wiec od tygodnia na porchu jest rotacja Cytuj
andyopole Napisano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2018 2 minuty temu, Paulina_89 napisał: Ja zawsze chcialam przebrac sie z stormtrooper i isc na jakas impreze halloweenowa, ale ciagle cos sie dzieje innego i nie ma czasu albo towarzystwo nie dopisuje Zatem u mnie tez tylko dynie, ale w tym roku nie wycinam, tylko stoja cale po 3-4 dni i ida na zupe Teraz tych dyn pelno wszedzie, wiec od tygodnia na porchu jest rotacja Ja robie dynie w occie. Juz pare osob nabralo sie sadzac ze to jakas dziwna odmiana ananasa… 1 Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Października 2018 Zgłoś Napisano 12 Października 2018 3 minuty temu, andyopole napisał: Ja robie dynie w occie. Juz pare osob nabralo sie sadzac ze to jakas dziwna odmiana ananasa… Interesujaca opcja, moze sprobuje cos z tym pokombinowac, bo poza zupa, to moje przyrzadzanie dyni konczy sie tym, ze upieczona wyjadam lyzka ze skorki;) Zadnych pumpkin pies czy wypiekow gdzie trzeba dodac cukru nie lubie. Cytuj
mola Napisano 12 Października 2018 Zgłoś Napisano 12 Października 2018 10 minut temu, andyopole napisał: Ja robie dynie w occie. Juz pare osob nabralo sie sadzac ze to jakas dziwna odmiana ananasa… Podziel się przepisem, chętnie spróbuję Cytuj
andyopole Napisano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2018 3 minuty temu, Paulina_89 napisał: Interesujaca opcja, moze sprobuje cos z tym pokombinowac, bo poza zupa, to moje przyrzadzanie dyni konczy sie tym, ze upieczona wyjadam lyzka ze skorki;) Zadnych pumpkin pies czy wypiekow gdzie trzeba dodac cukru nie lubie. Jesli chcesz przepis na zalewe to mi przypomnij, mam w domowym kompie. Wlasnie zamykam firme i ruszam do domu, dosc na dzis. Niby mamy po sezonie ale w tym tygodniu troche nasz przysypalo zamowieniami. UK, Chile, Uruguay, Iraq, UAE I jeszcze kilka innych dziwnych krajow. Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Października 2018 Zgłoś Napisano 12 Października 2018 59 minutes ago, andyopole said: What? Pan na Alasce kwateruje? Chcialbym... Godzine temu miala sie zaczac homecoming parade na UIUC, ale odwolali przez pogode. Masakra jakas. Jesien trwala moze 24h, bo przedwczoraj wylaczylismy klime, a dzis juz zima. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi