Paulina_89 Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 Dnia 22.11.2018 o 10:39, ilya_ napisał: niech oni juz te wizy daja dla tych polakow i otwierajoo te granice. Mam juz dosyc robienia dzien w dzien owertajmow. Nie ma komu azbestu zrywac. Musze robic nawet w thanksgiving i jutro. Gorzaly sie czlowiek nawet w spokoju napisac nie moze... Ja pracowalam w Thanksgiving, dzis i na dodatek pozbawiono mnie “weekendu” napisalam w cudzyslowie bo moj weekend to niedziela i poniedzialek, a ze przypisali mnie na inne godziny to teraz moj “weekend” wypada w srodku tygodnia;) W Christmas Day bede pracowac prawdopodobnie 16 h skusila mnie holiday pay. Lol Cytuj
andyopole Napisano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 45 minut temu, Paulina_89 napisał: Ja pracowalam w Thanksgiving, dzis i na dodatek pozbawiono mnie “weekendu” napisalam w cudzyslowie bo moj weekend to niedziela i poniedzialek, a ze przypisali mnie na inne godziny to teraz moj “weekend” wypada w srodku tygodnia;) W Christmas Day bede pracowac prawdopodobnie 16 h skusila mnie holiday pay. Lol No i cóż poczniesz z taka ilością kasiory? Cytuj
Paulina_89 Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 (edytowane) 29 minut temu, andyopole napisał: No i cóż poczniesz z taka ilością kasiory? Splace auto, tzn. czesc pozyczki Edytowane 23 Listopada 2018 przez Paulina_89 Cytuj
andyopole Napisano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 2 minuty temu, Paulina_89 napisał: Splace auto, tzn. czesc pozyczki To robi sens gdy masz jakieś paskarskie odsetki. W innej sytuacji wydalbym na przyjemności. Cytuj
ilon Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 Pozdro dziubki ze slonecznej Aruby! Tak lezalam dzisiaj na plazy i pomyslalam co tam u was 3 Cytuj
Paulina_89 Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 3 minuty temu, andyopole napisał: To robi sens gdy masz jakieś paskarskie odsetki. W innej sytuacji wydalbym na przyjemności. Chodze na masaz od czasu do czasu;) ale mysl, ze mam dlug nie daje mi spokoju wiec staram sie splacic moja strzale ASAP Cytuj
andyopole Napisano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 54 minuty temu, Paulina_89 napisał: Chodze na masaz od czasu do czasu;) ale mysl, ze mam dlug nie daje mi spokoju wiec staram sie splacic moja strzale ASAP Całą Ameryka żyje długiem. Co poczniesz gdy kupisz dom na 30 lat spłaty? Cytuj
Paulina_89 Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 18 minut temu, andyopole napisał: Całą Ameryka żyje długiem. Co poczniesz gdy kupisz dom na 30 lat spłaty? Nie planuje takiej inwestycji Jesli nie bede mogla kupic domu za gotowke to raczej sie na taki krok nie zdecyduje Cytuj
Xarthisius Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 Myslalem, ze u nas na wsi nie ma tlumow na Black Friday (szczegolnie wieczorem, w deszcz i pizgawice). No coz, bylem w bledzie... Pierwszy i ostatni raz wychodze w BF do sklepu. Cytuj
pelasia Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 No wlasnie, kto dziś na zakupy się wybrał? Co kupiliscie fajnego? Kto się przyzna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi