cee Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 *Merry. Przecież to szablon I`m Karol Cee Karpowicz Open this once http://see-magic.co/?n=Karol-Cee-Karpowicz- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 24 minuty temu, cee napisał: Przecież to szablon I`m Karol Cee Karpowicz Open this once http://see-magic.co/?n=Karol-Cee-Karpowicz- Serio? Tam tez jest błąd. Odzywa się we mnie nauczyciel, ale takie niedbalstwo jest naprawde slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Swieta spedzam w pracy wiec napierniczam krokiety z kapucha kiszona i grzybami. Zobaczymy jak bedzie wspolpracownikom smakowalo robimy potluck i przez dwa dni teraz bedzie wyzerka. Can’t wait haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeway Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałbym życzyć dla Was i Waszych rodzin dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń. Trzymajcie się ciepło i nie jedzcie za dużo xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeB Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Swieta spedzam w pracy wiec napierniczam krokiety z kapucha kiszona i grzybami. Zobaczymy jak bedzie wspolpracownikom smakowalo robimy potluck i przez dwa dni teraz bedzie wyzerka. Can’t wait haha Ja też święta spędzam w pracy, a właściwie to w powrocie z pracy, w samolocie z EZE do EWR. Ciekawe czy United podadzą wigilijnego karpia;)Feliz Navidad dla wszystkich obecnych.Sent from my SM-A600A using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 7 godzin temu, MikeB napisał: Ja też święta spędzam w pracy, a właściwie to w powrocie z pracy, w samolocie z EZE do EWR. Ciekawe czy United podadzą wigilijnego karpia;) Feliz Navidad dla wszystkich obecnych. Sent from my SM-A600A using Tapatalk Predzej wigilijnego indyka nawet sie pozamienialam ze wspolpracownikami bo wypadalo ze w wigilie i swieto bede miec wolne, ale ze nie mam tu rodziny a jeszcze nie jestem na tyle zzyta z nikim w KY zeby te dni celebrowac z innymi, to oddalam te dni wolne tym ktorzy chca je spedzic z rodzina. Widzac ich radoche czulam sie jakbym dala im prezent na swieta 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 6 godzin temu, Paulina_89 napisał: Predzej wigilijnego indyka nawet sie pozamienialam ze wspolpracownikami bo wypadalo ze w wigilie i swieto bede miec wolne, ale ze nie mam tu rodziny a jeszcze nie jestem na tyle zzyta z nikim w KY zeby te dni celebrowac z innymi, to oddalam te dni wolne tym ktorzy chca je spedzic z rodzina. Widzac ich radoche czulam sie jakbym dala im prezent na swieta Bo to jest prezent . Wspaniały gest. Wesołych Świąt wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Dnia 22.12.2018 o 14:27, katlia napisał: Furore zrobisz. Kiedys dalam w prezencie dla syna, ktory byj w high school. Byl ZAFASCYNOWANY. Mojemu nowemu pracownikowi pokazałem tradycyjna suwmiarke z analogowym noniuszem. Chyba jeszcze mu zdziwienie nie przeszlo. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeB Napisano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Predzej wigilijnego indyka nawet sie pozamienialam ze wspolpracownikami bo wypadalo ze w wigilie i swieto bede miec wolne, ale ze nie mam tu rodziny a jeszcze nie jestem na tyle zzyta z nikim w KY zeby te dni celebrowac z innymi, to oddalam te dni wolne tym ktorzy chca je spedzic z rodzina. Widzac ich radoche czulam sie jakbym dala im prezent na swieta United jak to United, nie popisało się, nie miałem wygórowanych oczekiwań więc nie jestem zawiedziony. Dzisiaj zobaczę czy LOT trzyma świąteczny fason na trasie EWR-WAW-GDN.Sent from my SM-A600A using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeB Napisano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Mojemu nowemu pracownikowi pokazałem tradycyjna suwmiarke z analogowym noniuszem. Chyba jeszcze mu zdziwienie nie przeszlo. Metryczną czy standard? Może mm widział pierwszy raz w życiu ?Swoją drogą ja już widziałem w swoim życiu takich inż. co suwmiarka mierzyli średnicę otworu po cięciwie;) Sent from my SM-A600A using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi