andyopole Napisano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 43 minuty temu, pelasia napisał: Gdybym pochodziła po sklepach w Chicago to bym 50lbs ciezsza byla. Do polskich sklepow mam tu daleko, a motywacji aby siedziec w samochodzie tyle godzin brak. Tak to bywa jak sie gdzies na zadupiu mieszka i wszedzie daleko. Chyba rzuce swoja robote i otworze sklep wysylkowy z prawdziwymi wedlinami. Nie sa one wiele warte (Ilon wie bo miala okazje sprobowac) ale zawsze lepsze od tego kielbasopodobnego wyrobu z COSTCO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 36 minut temu, andyopole napisał: Nie sa one wiele warte (Ilon wie bo miala okazje sprobowac) Andy, nie badz taki skromny. Jak w robocie pokroilam szynke to cala firma sie zachwycala i zaraz chcieli wiedziec skad mozna zamowic 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, pelasia napisał: Do polskich sklepow mam tu daleko No to musimy sie jakos spotkac, i przywioze ci niezla z Denver, z polskiego sklepu. Pewnie nie bedzie taka dobra jak ta robiona przez andy, ale 100% lepsza od tego co kupisz w normalnych amerykanskich sklepach. Edytowane 10 Maja 2019 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 13 minut temu, ilon napisał: Andy, nie badz taki skromny. Jak w robocie pokroilam szynke to cala firma sie zachwycala i zaraz chcieli wiedziec skad mozna zamowic Ilon jak zwykle bajeruje. Chyba chce byc u mnie na commission. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Mnie kusi żeby kupić surową szynkę u naszego rzeźnika i ugotować Nie jestem dobrą kucharką ale szynkę ugotować potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 6 minut temu, katlia napisał: No to musimy sie jakos spotkac, i przywioze ci niezla z Denver, z polskiego sklepu. A gdzie ten sklep? Zaraz bede jechal z polnocy od Cheyenne na lotnisko po I-25, jak po drodze to moze cos sobie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) 15 minut temu, Jackie napisał: Mnie kusi żeby kupić surową szynkę u naszego rzeźnika i ugotować Nie jestem dobrą kucharką ale szynkę ugotować potrafię Wszystko da sie zrobic. Tajemnica tkwi w przygotowaniu i przyprawach. Mozna nawet lekko podwedzic w domowych warunkach. Sposob gotowania tez ma niebagatelne znaczenie. Mozna zrobic mieso soczyste, mozna tez zrobic trociny. Edytowane 10 Maja 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 57 minut temu, katlia napisał: No to musimy sie jakos spotkac, i przywioze ci niezla z Denver, z polskiego sklepu. Pewnie nie bedzie taka dobra jak ta robiona przez andy, ale 100% lepsza od tego co kupisz w normalnych amerykanskich sklepach. Katlia, my to powinnyśmy sobie zrobic wycieczke do Oregonu i odwiedzic Andyiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 1 minutę temu, pelasia napisał: Katlia, my to powinnyśmy sobie zrobic wycieczke do Oregonu i odwiedzic Andyiego I to jest bardzo dobra mysl. Jestem za! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Jackie napisał: Życzę tacie szybkiego powrotu do zdrowia! Dziękuję, Jackie . Ja sobie i jemu życzę, żeby do tego zdrowia wogóle wrócił, bo rokowania nie są zbyt optymistyczne. Ale wiem, że zdarzają się wyjątki i na taki wyjątek, w jego przypadku liczę. Edytowane 10 Maja 2019 przez haneczka019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi