agatenka Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2019 4 godziny temu, ilon napisał: Uscisk reki prezesa Ilonka zabierzemy Andego na drina jak juz zaszczyci nasze piekne strony Cytuj
andyopole Napisano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Napisano 9 Lipca 2019 @agatenka, @ilon, raczej nie rzucalbym slow a wiatr na Waszym miejscu. Nie dalej jak przedwczoraj zdecydowalem ze wybiore sie na East Coast. Do NYC concretnie. 1 Cytuj
ilon Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2019 6 godzin temu, andyopole napisał: @ilon przyjmij uścisk od wujka z Oregonu. Urodzinowy. 100 lat! Dziekuje Andy. Co zas w NYC, dopiero co byles. DC trzeba by odwiedzic! Cytuj
andyopole Napisano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Napisano 9 Lipca 2019 39 minut temu, ilon napisał: Dziekuje Andy. Co zas w NYC, dopiero co byles. DC trzeba by odwiedzic! Dopiero co? May 2018! Cytuj
pelasia Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2019 7 godzin temu, ilon napisał: Dziekuje Andy. Co zas w NYC, dopiero co byles. DC trzeba by odwiedzic! Andy sie pomaranczowego boi 2 Cytuj
katlia Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2019 Jest strasznie goraco. Uciekamy w gory do Aspen ale jeszcze przed nami 5 dni kiedy nie bedzie chlodniej niz 92 F - 33 C 1 Cytuj
Jackie Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2019 No u nas też gorąco, ale za to mamy pisklaki! 1 Cytuj
katlia Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2019 3 godziny temu, Jackie napisał: No u nas też gorąco, ale za to mamy pisklaki! Gratuluje! Musza byc przemile. Cytuj
andyopole Napisano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2019 4 godziny temu, Jackie napisał: No u nas też gorąco, ale za to mamy pisklaki! No to będziesz musiała teraz muchy łapać i dokarmiac. A ja ostatnio zawsze zapominam, będąc na zakupach, kupić syrop dla "moich kolibrow". Przyzwyczaiły się do karmnika, wciąż przylatują a tam pusto. Aż mi wstyd. Dziś do obiadu uporalem się z trymowaniem krzewów i zielskiem na ogródku. Potem się zrobiło za gorąco i ucieklem do domu. Oto efekt prac domowych. 3 Cytuj
pelasia Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2019 9 godzin temu, andyopole napisał: No to będziesz musiała teraz muchy łapać i dokarmiac. A ja ostatnio zawsze zapominam, będąc na zakupach, kupić syrop dla "moich kolibrow". Przyzwyczaiły się do karmnika, wciąż przylatują a tam pusto... Nie trzeba kupowac, wymieszaj cukier z woda i kaliberki beda zadowolone. Tylko wygoogluj ile, ja kiedys sypalam pol na pol to podobno za dużo cukru, a od koliberkow sie opedzic nie moglam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi