pacio177 Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Trzymamy kciuki. My rok temu nawet nie spodziewalismy się ze wygramy, a jednak się udało za pierwszym razem. Namówiliśmy w tym roku parę osób z rodziny. W sumie wylosowani będą dopiero w połowie drogi, ale trzeba być dobrej myśli. Pozdrawiamy zazdroszcze , gdybym ja wylosował za pierwszym razem to juz by mnie tu nie było ze 2 lata (((
Kosa_PL Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Czym bardziej poznaję kulisy naszej skarbóki i prowadzenia firmy w PL...Tym bardziej mam nadzieję że wylosuję... ( wczoraj miałem kontrolę skarbową, od tak z tyłka...)
chceywlosowackarte Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 ja tez mam nadzieje ze wygram w europie ciezko o wszystko, nienawidze jej. jak nie wylosuje to nie wiem co
Joanna30 Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Nie uzależniajcie całego swojego życia od jednego losowania, w którym szanse są takie, jakie są. Nie traktujcie tego, jako sprawę życia i śmierci. Inaczej sami narażacie się na rozczarowanie.
KaeR Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 ja tez mam nadzieje ze wygram w europie ciezko o wszystko, nienawidze jej. jak nie wylosuje to nie wiem co Dzięki takim postom można wyrzucić kalendarz bo wiadomo, że jest koniec kwietnia, początek maja.
Kosa_PL Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Ja nie uzależniam wygranej od reszty życia Mieć nadzieję każdy możę by się wyrwać z piekiełka...Jak się nie uda to dalsza walka z ZUS i Skarbówką...
pusiek7 Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 mnie wylosowali 2 lata temu za 1 razem, miałam niski numer 2000 z kawałkiem ale wtedy zaszłam w ciąże, było dużo rzeczy na głowie. żałuje że tak do tego podeszłam teraz pewnie się nie uda;(
wojtekbp Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Nie uzależniajcie całego swojego życia od jednego losowania, w którym szanse są takie, jakie są. Nie traktujcie tego, jako sprawę życia i śmierci. Inaczej sami narażacie się na rozczarowanie. Dokładnie. Niektórzy na tym forum mają chyba "American dream" każdej nocy.
konamb Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 żeby sie tylko nie rozczarowali jak wylosują i zajadą bo wtedy to tylko afryka zostanie ewentualnie azja
Patipitts Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Hehe ja tez się w tamtym roku nastawiałam i było mi bardzo przykro jak weszłam na strone i była informacja ze niestety nie wylosowalam. Dlatego w tym roku nie nastawiam sie, w ogole to postanowiłam we wtorek jeszcze nie sprawdzać tylko w środę na spokojnie, jak juz emocje na forum trochę opadną i bedzie mozna bez stresu sie zalogować. A jak nie wygram to trudno, świat sie przecież nie zawali a do USA przecież polecę i tak juz za miesiąc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.