ilya_ Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 6 minut temu, Robal napisał: Nowy Jork to samo, o ile Manhattan jest jeszcze ok, tak Queens to już masakra. Byłem raz w Chicago i wydaje mi się że jest czyściej niż w Nowym Jorku. za krotko byles w nyc...
RobertNYc Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 Godzinę temu, ilya_ napisał: za krotko byles w nyc... Mniemam że chyba chciałeś powiedzieć: za krótko był w Chicago...
RobertNYc Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Wszystko jeden syf… Skoro ci sie Hameryka tak nie podoba, to zawsze możesz wrócić do (nie)Wielkiej Brytaniii.
jkb Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 40 minut temu, RobertNYc napisał: Skoro ci sie Hameryka tak nie podoba, to zawsze możesz wrócić do (nie)Wielkiej Brytaniii. Chyba chodzilo mu tu o miasta, i sie w tym przypadku zgodze
andyopole Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 53 minuty temu, RobertNYc napisał: Skoro ci sie Hameryka tak nie podoba, to zawsze możesz wrócić do (nie)Wielkiej Brytaniii. Ja po prostu do NYC albo Ciupagowa jade tylko na wycieczke. Mieszkac tam bym nie chcial. Moj Dziki Zachod bardzo mi pasuje.
ilya_ Napisano 17 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2018 7 godzin temu, RobertNYc napisał: Mniemam że chyba chciałeś powiedzieć: za krótko był w Chicago... zawsze to co widza turysci wyglada inaczej. Innaczej widzisz NY gdy jestes tam tydzien, a inaczej gdy rok...jeszcze inaczej gdy 10 lat.
Robal Napisano 17 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2018 18 godzin temu, RobertNYc napisał: Mniemam że chyba chciałeś powiedzieć: za krótko był w Chicago... Dokładnie, W NYC akurat mieszkałem 1,5 roku więc znam je bardzo dobrze i to jest mega syfiaste miasto. Dzielnice takie jak Flushing to 3ci świat. Nie mogłem w to uwierzyć że ludzie tak potrafią niszczyć środowisko, zwłaszcza w tak podziwianym przez resztę świata mieście jak Nowy Jork. A Chicago chociażby ze względu na swoją architekturę w centrum jest czystsze. Mam na myśli boczne uliczki do wyrzucania śmieci a nie wyrzucanie ich na frontowe ulice tak jak w Nowym Jorku.
KrysiaK Napisano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2019 U.S. Cities That Will Pay You to Live There https://smartasset.com/mortgage/us-cities-that-will-pay-you-to-live-there
katlia Napisano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2019 ^^ Wiele z tych miejsc to dziury gdzie nie ma nic, wlacznie z praca. A inne sa faktycznie moze i ciekawe (Detroit) ale nie dla rodzin, bo tam szkoly to gorzej niz tragedia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.