wiater Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Napisano 25 Października 2014 Witam Będę leciał po raz pierwszy z przesiadką i mam parę pytań. A więc... Lecę za miesiąc z Warszawy, przesiadka w Londynie Heathrow i do Chicago. Lecę liniami British Airways. Rodzina ze Stanów, kupiła mi bilety elektronicznie. Dostałem informacje na mój email o przelocie. I teraz pytania: 1. Będąc na lotnisku w Warszawie idę do punktu British Airways i tam oni mi wydrukują bilet? 2. W informacji w emailu mam napisane Warszawa-Londyn terminal 3. Londyn-Chicago terminal 5. To znaczy, że wysiadam na terminalu 3 a wsiadam do terminalu 5? 3. Czy muszę swój bagaż odbierać w Lodynie? Czy już on idzie bezpośrednie do Chicago?
kzielu Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Napisano 25 Października 2014 1. Wydrukuja boarding pass, nie bilet. 2. Tak 3. Nie, idzie bezpośrednio do Chicago.
ilya_ Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Napisano 25 Października 2014 w wawie dostaniesz karty pokladowe na obydwa loty w londynie zmieniasz terminal z 3 na 5 [keirujesz sie wg strzalek na heathrow zmieniajac temrinal - NIE DA SIE ZGUBIC...tam jest wszystko tak cudownie pooznaczane !!] nie martwisz sie o bagaz od momentu gdy go oddasz w wawie
wiater Napisano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2014 dziękuje bardzo za odpowiedzi w razie czego będę się jeszcze pytal
sly6 Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Napisano 25 Października 2014 jak narazie nie bylo tematu,postu o tym ze ktos sie zgubil
andyopole Napisano 26 Października 2014 Zgłoś Napisano 26 Października 2014 jak narazie nie bylo tematu,postu o tym ze ktos sie zgubil A kto by się przyznał? Chyba jakaś maruda, której za granicą spotykają wszystkie możliwe przeciwności losu.
pelasia Napisano 26 Października 2014 Zgłoś Napisano 26 Października 2014 Moja mama jak ostatnio do mnie leciala, troche sie zakrecila na ogromnym lotnisku i poszła w innym kierunku niż powinna, po paru minutach podleciala do niej kobietka i zaprowadziła gdzie było potrzeba. Mama nie mówi po angielsku, tylko pare słów. Jak ona dała radę to Ty tez sobie poradzisz.
wiater Napisano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Października 2014 Ze mną to różnie bywa ale myślę, że się nie zgubie. Myślicie, że w 1.5h się wyrobie? bo tyle czasu mam na przesiadkę
wiater Napisano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2014 Będąc w Warszawie na lotnisku, udaję się do punktu z British Airways i daje tylko paszport? Nie muszę nić drukować, brać związanego z podróżą?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.