Skocz do zawartości

Pierwszy Raz Lot Z Przesiadką - Pytania.

wiater

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Będę leciał po raz pierwszy z przesiadką i mam parę pytań. A więc...

Lecę za miesiąc z Warszawy, przesiadka w Londynie Heathrow i do Chicago. Lecę liniami British Airways. Rodzina ze Stanów, kupiła mi bilety elektronicznie. Dostałem informacje na mój email o przelocie. I teraz pytania:

1. Będąc na lotnisku w Warszawie idę do punktu British Airways i tam oni mi wydrukują bilet?

2. W informacji w emailu mam napisane Warszawa-Londyn terminal 3. Londyn-Chicago terminal 5. To znaczy, że wysiadam na terminalu 3 a wsiadam do terminalu 5?

3. Czy muszę swój bagaż odbierać w Lodynie? Czy już on idzie bezpośrednie do Chicago?

• Odpowiedzi 39
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

w wawie dostaniesz karty pokladowe na obydwa loty

w londynie zmieniasz terminal z 3 na 5 [keirujesz sie wg strzalek na heathrow zmieniajac temrinal - NIE DA SIE ZGUBIC...tam jest wszystko tak cudownie pooznaczane !!]

nie martwisz sie o bagaz od momentu gdy go oddasz w wawie

Napisano

Moja mama jak ostatnio do mnie leciala, troche sie zakrecila na ogromnym lotnisku i poszła w innym kierunku niż powinna, po paru minutach podleciala do niej kobietka i zaprowadziła gdzie było potrzeba. Mama nie mówi po angielsku, tylko pare słów. Jak ona dała radę to Ty tez sobie poradzisz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...